Ξεσπά κατά του Κ.Εμμανουήλ η Μ.Αντωνά: «Πραγματικά είναι μόνο για λύπηση – Μόνο αηδία μου προκαλούν» (βίντεο)

Προχώρησε σε μια σειρά από stories όπου «κατακευραυνώνει» τον γνωστό makeup artist

Ξεσπά κατά του Κ.Εμμανουήλ η Μ.Αντωνά: «Πραγματικά είναι μόνο για λύπηση – Μόνο αηδία μου προκαλούν» (βίντεο)

Εξοργισμένη εμφανίστηκε η Μαρία Αντωνά στα social media, το απόγευμα του Σαββάτου, ύστερα από τις νέες δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για εκείνη και την φιλία τους πριν το Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια σειρά από stories όπου «κατακευραυνώνει» τον γνωστό makeup artist και πρώην παίκτη του Survivor για όσα υποστήριξε.

«Εμείς είμαστε εδώ και κάνουμε διακοπές άλλοι όμως δεν χάνουν το χρόνο τους και μιλούν για εμάς, αναφέρονται πάλι λοιπόν σε καταστάσεις και σε πράγματα – τα οποία μπορεί να έχουν συμβεί μπορεί και όχι – μόνο και μόνο για να έχουν ακόμη μία φορά την ευκαιρία και το βήμα να ασχοληθούν μαζί τους τα sites, τα blogs αλλά και ο κόσμος».

«Επειδή πραγματικά μου έχετε στείλει πάρα μα πάρα πολλά μηνύματα θα ήθελα να τοποθετηθώ. Άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν μέσα σε παιχνίδι ριάλιτι, είχαν λόγο και υπόσταση και μάλιστα έχουν πληρωθεί και για αυτό, διαψεύδουν λοιπόν τον ίδιο τους τον εαυτό τόσο απλά ενώ επέμεναν, έβγαιναν μετά σε εκπομπές και ισχυρίζονταν πράγματα τα οποία έθιγαν οικογένειες, σπίτια, ανθρώπους, γυναίκες, άντρες, πόσα άτομα μαζί».

«Έχουν εθιστεί τόσο πολύ με το κομμάτι της δημοσιότητας που για μια ακόμα φορά αναφέρουν το όνομα μου και μάλιστα με πάρα πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς και μάλιστα με το γεγονός ότι χειροδίκησα κιόλας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος για προσωπικότητες και τέτοιους ανθρώπους που πραγματικά είναι μόνο για λύπηση. Μόνο αηδία μου προκαλούν.

Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα τέλος γιατί ειλικρινά είναι μέχρι να πάρω κι άλλες ανάποδες και να αρχίσω να δημοσιεύω διαλόγους, μηνύματα, τηλέφωνα και πράγματα τα οποία μου έχουν πει αλλά τόσο καιρό κρατάω τόσο χαμηλό προφίλ γιατί έχω μάθει να σέβομαι στη ζωή μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσοι δεν μπορείτε να σεβαστείτε ούτε τον εαυτό σας, μη μιλάτε για εμάς. Ειλικρινά ως εδώ, μέχρι εδώ! Έχω κάνει πάρα πολύ υπομονή, έχω διαχειριστεί μια κατάσταση δύσκολή με τον καλύτερο τρόπο αλλά εδώ θα μπει μια τελεία. Μετά από αυτά θα μιλήσουν άλλοι και όχι εγώ» συμπλήρωσε η Μαρία Αντωνά στο Instagram προφίλ της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.