ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξύλο σε συναυλία του Snik στην Κατερίνη – Κατέβηκε από τη σκηνή & έριξε μπουνιές (βίντεο)

Σε ρινγκ μετατράπηκε το μαγαζί

Ξύλο σε συναυλία του Snik στην Κατερίνη – Κατέβηκε από τη σκηνή & έριξε μπουνιές (βίντεο)

Λίγους μήνες μετά το επεισόδιο στα MAD VMA, ο Snik έπαιξε πάλι ξύλο αυτή την φορά σε μαγαζί στην Κατερίνη.

Θαμώνες που είχαν πάει να τον ακούσουν τράβηξαν βίντεο όταν άναψαν τα αίματα, με τον τράπερ να κατεβαίνει από τη σκηνή και να ρίχνει «μπουνίδια».

Μπουνιές και κλωτσιές έπεσαν βροχή ανάμεσα στο «στρατόπεδο» του Snik και την άλλη παρέα, με τις καρέκλες να γίνονται όπλα και να εκτοξεύονται στον χώρο.

Κάποιοι που είχαν πάει απλά να ακούσουν μουσική ουρλιάζουν από το φόβο τους.

Όταν είχαν συμβεί τα επεισόδια στα MAD VMA τότε το pronews.gr είχε προειδοποιήσει ότι έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες πριν θρηνήσουμε θύματα.

Για άλλη μία φορά είχαμε εικόνες κοινωνικής παρακμής.

Δείτε τα βίντεο:

https://www.tiktok.com/@trapbizna/video/7138328525232147717?_r=1&_t=8VJgtIKT9Ow&is_from_webapp=v1&item_id=7138328525232147717

https://www.tiktok.com/@xrhstosmst_/video/7138245284206890245?_r=1&_t=8VJgQ0iQBpF&is_from_webapp=v1&item_id=7138245284206890245

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.