Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

Λ.Μαντά: «Το 2025 με λύγισε αλλά δεν έσπασα – Πολλά τα χαστούκια της χρονιάς που φεύγει»

«Έχω ήδη πολλές ευλογίες στη ζωή μου και αχάριστη δεν υπήρξα ποτέ»

Λ.Μαντά: «Το 2025 με λύγισε αλλά δεν έσπασα – Πολλά τα χαστούκια της χρονιάς που φεύγει»

Η Λένα Μαντά, μέσω ανάρτησής της, μίλησε για το 2025 λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα χαστούκια της χρονιάς που φεύγει είναι πολλά».

Αρχικά, η Λένα Μαντά έγραψε στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Το 2024 μου πήρε κάτι τόσο πολύτιμο όσο και το οξυγόνο. Το 2025 με λύγισε αλλά δεν έσπασα… Διδάχθηκα πολλά, κυρίως το να ζω χωρίς εκείνον και όχι μόνο. Πολλά τα χαστούκια της χρονιάς που φεύγει. Με αυτή τη φωτογραφία υποδέχομαι το 2026. Κοιτώντας τη βασιλόπιτα που φέτος έφτιαξα με τον γιο μου».

Νιώθοντας ευλογημένη δεν ξέρει, όπως ανέφερε, τι θα ήθελε να φέρει το νέο έτος. «Πάντα, από παιδί, η αρχή της νέας χρονιάς με φόβιζε, γιατί ήταν το άγνωστο που με τρομοκρατούσε. Και τώρα έτσι νιώθω. Δεν ξέρω ειλικρινά τι να ευχηθώ γιατί δεν ζητάω τίποτα… Έχω ήδη πολλές ευλογίες στη ζωή μου και αχάριστη δεν υπήρξα ποτέ. Μόνο υγεία. Τη δύναμη να παλεύω νομίζω την έχω στα κύτταρά μου. Υγεία και δύναμη λοιπόν για όλο τον κόσμο. Με το βλέμμα στο αύριο, κι ένα μικρό (έστω) χαμόγελο ελπίδας. Καλή χρονιά και…καλότυχο το 2026!», κατέληξε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Manta Official (@lenamanta.official)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.