
Ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στην αρχή της καριέρας του, αποκαλύπτοντας πως «πήγαινα σπίτι και έκλαιγα».
Ο τραγουδιστής κρατάει μια πολύ διαφορετική στάση απέναντι στους νέους καλλιτέχνες, σε μία προσπάθεια να αποτελέσουν παρελθόν κινήσεις, που εκείνος είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας του. Όπως δήλωσε στο «After Dark» δεν ήταν λίγες οι φορές, που του έκλειναν το μικρόφωνο στη σκηνή. Ο Λευτέρης Πανταζής βίωσε απογοητεύσεις, με τη μητέρα του – καθώς της μετέφερε όσα περνούσε – να του τονίζει πως έκανε λανθασμένη επαγγελματική επιλογή.
Για την αγάπη του στους νέους τραγουδιστές και τη βοήθεια που τους προσφέρει, ο τραγουδιστής είπε: «Δίνω τραγούδια, κάνω παραγωγές, βοηθάω τα νέα παιδιά. Μου αρέσει να κάνω αυτό που δεν έκαναν σε εμένα, όταν ήμουν πιτσιρκάς. Έκλαιγα, πήγαινα στο σπίτι και έλεγα “γιατί ρε μαμά;”. Και εκείνη μου απαντούσε ότι έπρεπε να γίνω γιατρός ή δικηγόρος».
Όσο για τις άσχημες συμπεριφορές, που κλήθηκε να διαχειριστεί σχολίασε: «Παλιά μου έκλειναν το μικρόφωνο. Το 1980, έκανα τεράστιες επιτυχίες και έβγαινα να τραγουδήσω και δεν ακουγόμουν. Πήγα στον μικροφωνιά και μου έλεγε “όχι εγώ, το πρώτο όνομα”. Και πήγα στο καμαρίνι του. Πήγα και του λέω “γιατί μου κλείνετε το μικρόφωνο;”. “Εγώ παίδί μου;” μου είπε. Ως δια μαγείας την άλλη μέρα δεν ξανάκλεισε το μικρόφωνο».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.