ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Λάμπει» η Κ.Σπυροπούλου – Ποζάρει με μπικίνι λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της (φώτο)

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση;

«Λάμπει» η Κ.Σπυροπούλου – Ποζάρει με μπικίνι λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της (φώτο)

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της, διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς εδώ και λίγους μήνες κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της.

Αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται για να απολαύσει τις πρώτες οικογενειακές της διακοπές με τον σύζυγό της και τον μικρό Βλάσση και είναι πιο λαμπερή από κάθε άλλη φορά.

Έξι μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η 35χρονη έχει χάσει 30 κιλά και έχει ανανεωθεί πλήρως.

Πρόσφατα έκανε φωτογράφιση για μαγιό και καλοκαιρινά αξεσουάρ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων και μοιράστηκε στο Ιnstagram στιγμιότυπα από τα backstage, δείχνοντας το σώμα της με μπικίνι σε zebra print.

«Δεν τα έχω χάσει όλα αλλά, προσπαθώ με σωστή διατροφή σεβόμενη το σώμα και το μωρό μου. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη κάτι που εγώ θα καθυστερήσω λιγάκι. Τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο όμως, όλα τα καταφέρνεις», απάντησε πρόσφατα στο instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την προσπάθεια που κάνει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση;

Την ίδια ώρα, οι φήμες θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να επιστρέφει στην τηλεόραση τη νέα σεζόν. Η ίδια πάντως ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει κάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω και δεν θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση. Θα ήθελα να κάνω live εκπομπή, έχω τηλεοπτικές προτάσεις. Έχω μιλήσει με τη Ζήνα Κουτσελίνη και θα συναντηθούμε. Μπορεί να με δείτε από τη νέα σεζόν τηλεοπτικά», δήλωσε πρόσφατα σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.