ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η νέα σύντροφός του είναι 23χρονο «καυτό» μοντέλο (φώτο)

Ο ηθοποιός φέρεται να βρήκε νέα σχέση στο πρόσωπο της Βικτόρια Λάμας

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η νέα σύντροφός του είναι 23χρονο «καυτό» μοντέλο (φώτο)

Πιστός στις συνήθειές του να βγαίνει με νεαρά πανέμορφα μοντέλα φαίνεται πως έμεινε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, για τον οποίον μάλιστα έχει δημιουργηθεί η φήμη ότι δεν βγήκε ποτέ με καμία κοπέλα άνω των 25 ετών τα τελευταία χρόνια, εθεάθη να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο με τη Βικτόρια Λάμας, η οποία είναι η κόρη του ηθοποιού Λορέντζο Λάμας.

Όπως παρατηρεί η Daily Mail, γεννήθηκε δύο χρόνια μετά το εμβληματικό (από άποψη κινηματογραφικής επιτυχίας για τον ηθοποιό) 1997- έτος πρώτης προβολής του Τιτανικού.

Οι δύο τους, είχαν επισκεφθεί τη λέσχη “The Birds Street Club”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Φρόντισαν να μην αποχωρήσουν μαζί αλλά εν συνεχεία επιβιβάστηκαν στο ίδιο όχημα με φωτογραφικά καρέ να αποτυπώνουν τον Λεονάρντο να γελά και να κάνει αστεία μέσα στο αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.