ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον 4 μηνών γιο του (φώτο)

Βρήκε ευκαιρία μέσα στις γιορτές για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον μικρό, ντυμένο Άγιο Βασίλη

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον 4 μηνών γιο του (φώτο)

Την πρώτη του φωτογραφία με τον 4μηνών γιο του δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Tο «MasterChef 7» κάνει πρεμιέρα στο Star την εβδομάδα που έρχεται και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι δικαιολογημένα πιεσμένος από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Ο σεφ, επιχειρηματίας και κριτής για τις ανάγκες του αγαπημένου reality μαγειρικής δεν βρίσκει χρόνο για να αφιερώσει στον γιο του, το πρώτο παιδί του – καρπό της σχέσης του με την ηθοποιό Χρύσα Μιχαλοπούλου, που τον «έφερε ο πελαργός» τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όμως, ο θείος Λεό δεν τα βάζει κάτω. Βρήκε ευκαιρία μέσα στις γιορτές για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον μικρό, ντυμένο Άγιο Βασίλη, στο μπαλκόνι, του απολαμβάνοντας ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα κάτω από τον ήλιο.

«Τι εννοείς δεν πίνει μπύρα ακόμη?», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.