ΟΠΕΚΕΠΕ; Ποιος ΟΠΕΚΕΠΕ;

Λευτέρης Πανταζής για το ατύχημά του: «Άγιο είχα που δεν σκοτώθηκα – Έτρεχε συνεχώς αίμα από το κεφάλι μου» (vid)

«Δεν το κατάλαβα στην αρχή ότι χτύπησα»

Λευτέρης Πανταζής για το ατύχημά του: «Άγιο είχα που δεν σκοτώθηκα – Έτρεχε συνεχώς αίμα από το κεφάλι μου» (vid)

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε, καθώς του άνοιξε το κεφάλι, τονίζοντας πως απέφυγε τα χειρότερα γιατί είχε άγιο δίπλα του, αν και στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί πως είχε χτυπήσει.

«Είχα κακό μάτι, όπως φαίνεται και χτύπησα», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή «Το Πρωινό» και συμπλήρωσε:

«Έβαλα το αυτοκίνητο μέσα και πήγα να πάρω κάτι από το περίπτερο. Πάτησα το κουμπί και αυτό (σ.σ: η γκαραζόπορτα) ανεβοκατεβαίνει κάθε 40 δευτερόλεπτα.

Φαίνεται ότι κόλλησε και την ώρα που πήγα να βγω, καρφώθηκα με το κεφάλι μου εκεί. Σωριάστηκα κάτω, χτύπησα και τα χέρια μου.

Πήγα σε έναν δικό μου γιατρό, το καθάρισε. Μου έβαλε δύο ράμματα και μου είπε να μην πάω στη δουλειά για περίπου μια εβδομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.