ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λούρδη Λεόν: Η κόρη της Μαντόνα κάνει διακοπές στην Καραϊβική και φωτογραφίζεται με σέξι μαύρο φόρεμα (φώτο)

Στα 27 της χρόνια έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στον κόσμο της μόδας

Λούρδη Λεόν: Η κόρη της Μαντόνα κάνει διακοπές στην Καραϊβική και φωτογραφίζεται με σέξι μαύρο φόρεμα (φώτο)

Η Λούρδη Λεόν, η πρωτότοκη κόρη της Madonna, απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί με φίλη της στην Καραϊβική και μοιράζεται φωτογραφίες μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στα 27 της χρόνια έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στον κόσμο της μόδας, έχοντας συνεργαστεί με γνωστούς οίκους και brand.

«Η μόδα είναι τέχνη και το σέβομαι πραγματικά, αλλά μπορώ να παίξω το παιχνίδι μόνο μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Αν είσαι μοντέλο, μπαίνεις και κάνεις ό,τι σου λένε», έχει πει σε συνέντευξή της και οι αναρτήσεις στο Instagram δείχνουν πως δεν μπαίνει σε καλούπια και νόρμες.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται με τη μουσικό φίλη της Eatheater. Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με έντονα κοψίματα στο μπροστινό μέρος, η Λούρδη Λεόν άφηνε ακάλυπτο τον κορμό της, ενώ η φίλη της πόζαρε δίπλα της σε εντελώς αντίθετη χρωματικά παλέτα – επέλεξε ένα ολόλευκο σύνολο με διαφάνειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.