ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Ιωαννίδου: «Είχα όγκο στο στήθος – Έκανα πολλές χημειοθεραπείες και με τσάκισαν»

«Δεν φοβήθηκα και δεν είπα ποτέ μου ότι θα πεθάνω - Δεν έκλαψα για τον καρκίνο κι ούτε έριξα ένα δάκρυ»

Μ.Ιωαννίδου: «Είχα όγκο στο στήθος – Έκανα πολλές χημειοθεραπείες και με τσάκισαν»

Η Μαρία Ιωαννίδου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, τονίζοντας πως την «τσάκισαν οι χημειοθεραπείες».

Ανάμεσα σε όσα είπε, η ηθοποιός σημείωσε:

«Ήμασταν στην θάλασσα, έπιασα το στήθος κι είχα ένα γρομπαλάκι. Το θεώρησα περίεργο. Είχα παραλείψει ένα χρόνο να κάνω εξέταση μαστού κι άκουσα μια στριγκλιά από τον γιατρό γιατί δεν έκανες την εξέταση ένα χρόνο;

Έχεις όγκο στο στήθος. “Ε και; Θα το βγάλουμε λέω εγώ”. Δεν φοβήθηκα και δεν είπα ποτέ μου ότι θα πεθάνω. Ξενύχτησα, δεν έκλαψα για τον καρκίνο κι ούτε έριξα ένα δάκρυ».

«Έκανα πολλές χημειοθεραπείες και με τσάκισαν. Έπεσαν όλα τα μαλλιά μου και πριν πέσουν, τα έκοψα μόνη μου. Πήρα ένα ψαλίδι και τα κούρεψα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σκέφτηκα την Λαμπέτη, που μία ζωή είχε καρκίνο κι έπαιζε. Όταν έπεσαν τα μαλλιά της είπε τι ωραίο κρανίο μου χάρισες ρε μάνα μου κι είπα κι εγώ το ίδιο» πρόσθεσε τέλος, η Μαρία Ιωαννίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.