ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Μαυρικίου: «Αγόρασα το αυτοκίνητο του Βασίλη Γκουρούση για να τον στηρίξω οικονομικά»

«Όταν μπορώ να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο έναν άνθρωπο το κάνω»

Μ.Μαυρικίου: «Αγόρασα το αυτοκίνητο του Βασίλη Γκουρούση για να τον στηρίξω οικονομικά»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε σε τηλεοτπική εκπομπή κι αναφέρθηκε στην αγορά που έκανε για να βοηθήσει τον φίλο του, Βασίλη Γκουρούση.

Όπως ανέφερε ο θεατρικός παραγωγός, ο ίδιος αγόρασε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, προκειμένου να τον βοηθήσει οικονομικά.

«Αφού το είπε ο ίδιος, το επιβεβαιώνω. Γενικά, στη ζωή μου όταν μπορώ να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπό έναν άνθρωπο, το κάνω. Όταν λοιπόν, κατάλαβα ότι ήταν μια στιγμή, που εγώ μπορεί να ήθελα ένα καινούριο αμάξι κι αυτός να είχε ανάγκη για χρήματα, ε από το να πάω να πάρω αμάξι από τη βιτρίνα κάποιου μαγαζιού, γιατί να μην το πάρω από έναν φίλο μου;», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη στενή σχέση που τον συνδέει με τον Βασίλη Γκουρούση και την Τέτα Καμπουρέλη.

«Είμαστε πολύ φίλοι με την Τέτα. Και με τον Βασίλη ήμασταν, πριν χαθούμε. Αυτή η υπόθεση είναι κάτι, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος εξαιρετικός, ένας επιχειρηματίας που έκανε την προσπάθειά του. Έχει δώσει δουλειά σε πολύ κόσμο και αυτό πρέπει να ακούγεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα, από τότε που βγήκε δεν έχουμε βρεθεί. Δεν μπορώ να σας πω σε τι κατάσταση είναι. Από όσα έχω καταλάβει από την Τέτα, έχουν άριστες σχέσεις στον βαθμό που θέλουν οι ίδιοι. Από εκεί και πέρα, εμείς θα χαρούμε με ό,τι κάνει εκείνους χαρούμενους», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.