Δεν πάει καλά, Ντόναλντ...

Μ.Πασχαλίδης: «Μου έχουν συμβεί τα πάντα – Έχω υπάρξει άπιστος και έχουν απιστήσει εις βάρος μου»

«Το να είσαι πιστός θα στο βγάλει και ο άλλος, είναι και επιλογή»

Μ.Πασχαλίδης: «Μου έχουν συμβεί τα πάντα – Έχω υπάρξει άπιστος και έχουν απιστήσει εις βάρος μου»

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την απιστία αποκαλύπτοντας πως «έχω υπάρξει άπιστος και έχουν απιστήσει εις βάρος μου».

Ο τραγουδιστής μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή «Rainbow Mermaids» και αποκάλυψε ότι, αν και στο παρελθόν είχε υπάρξει άπιστος, παραμένει αφοσιωμένος στη σύζυγό του και μητέρα της δεύτερης κόρης του.

«Δεν ήμουν πάντα πιστός, με τη συγκεκριμένη σύζυγο είμαι. Τα τελευταία 10 χρόνια που είμαι με την Ανθή, είμαι πιστός. Μου έχουν συμβεί τα πάντα. Έχω υπάρξει άπιστος και έχουν απιστήσει εις βάρος μου. Τίποτα δεν είναι ευχάριστο από αυτά», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το να είσαι πιστός θα στο βγάλει και ο άλλος, είναι και επιλογή. Όλη αυτή η κακώς εννοούμενη χριστιανική ηθική, το “για πάντα”, και όλος αυτός ο σαθρός και αστείος θεσμός του γάμου και πώς εμπλέκεται κανείς σε αυτό, κάνει τις σχέσεις δαιδαλώδεις. Θέλω να πω λοιπόν ότι είμαι ευτυχής και τυχερός που βρήκα έναν άνθρωπο που μου φαίνεται άχρηστη η απιστία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.