ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Τουμασάτου για Λ.Μενδώνη & Δ.Λιγνάδη: «Όταν αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής γιατί δεν αποχώρησες;» (βίντεο)

«Είναι πολύ εύκολο να αποχωρήσεις από μία παράσταση αλλά την καρεκλίτσα δεν την αφήνουμε!»

Μ.Τουμασάτου για Λ.Μενδώνη & Δ.Λιγνάδη: «Όταν αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής γιατί δεν αποχώρησες;» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης χθες Κυριακή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποφυλάκιση του καταδικασθέντα βιαστή Δημήτρη Λιγνάδη και στο επεισόδιο στην Επίδαυρο με την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

«Ακούμε ότι είναι δικαιωμένος. Πώς αισθάνεται κανείς δικαιωμένος, όταν έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς απλά και μόνο επειδή του επέτρεψαν να βγει… Άλλο η δικαίωση, άλλο η δικαιοσύνη. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Το θέμα δεν είναι προσωπικό, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι που έχουν πράξει τα ίδια και έχουν βγει. Κανένας εξ αυτών δεν έπρεπε να είναι εκτός κελιού γιατί έχουν βιάσει ανθρώπους. Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή, δεν είναι στο σπίτι τους».

«Χτες στην Επίδαυρο βγήκε ένα πανό που έλεγε ότι είναι βιαστής αυτό το πράγμα είναι μια πραγματικότητα. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί ελεύθερος κάποιος που μπορεί να του βιάσει το παιδί με το δεδομένο ότι είναι γνωστός βιαστής. Είναι ατομική ευθύνη να προστατευτώ εγώ από το να κρατήσει η δικαιοσύνη τον βιαστή στη φυλακή;

Και βλέπουμε ότι η Λίνα Μενδώνη αποχώρησε από την παράσταση επειδή βγήκε το πανό που ανακοίνωνε την απόφαση του δικαστηρίου. Αποχωρείς από την παράσταση, από τη θέση σου όταν αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής γιατί δεν αποχώρησες; Είναι πολύ εύκολο να αποχωρήσεις από μία παράσταση αλλά την καρεκλίτσα δεν την αφήνουμε!».

Δείτε το βίντεο από τα 10:48 λεπτά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.