Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Μ.Τουμασάτου για τον πατέρα της: «Είχε δύσκολα παιδικά χρόνια – Φόρεσε παπούτσια για πρώτη φορά στα 13 του»

Δείτε την συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού

Μ.Τουμασάτου για τον πατέρα της: «Είχε δύσκολα παιδικά χρόνια – Φόρεσε παπούτσια για πρώτη φορά στα 13 του»

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του πατέρα της, μίλησε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία ήταν καλεσμένη στο vidcast «50 Λεπτά».

Όπως σημείωσε, ο πατέρας της μεγάλωσε σε δύσκολες συνθήκες, χωρίς πατέρα, με οικονομικές ελλείψεις και σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον, αλλά δεν έχασε ποτέ την ανθρωπιά και την αγάπη του για τους άλλους.

«Ο μπαμπάς μου ήταν ορφανός από μπαμπά, ζούσαν σε μια κοινή αυλή σε οικογενειακό σπίτι, το οποίο αναγκάστηκαν να πουλήσουν πολύ νωρίς, γιατί η αδερφή της γιαγιάς μου είχε παντρευτεί έναν εγκληματία», αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξή της:

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επιπλέον, στις στερήσεις που βίωσε ο πατέρας της, εξηγώντας πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον το κομμάτι της πείνας.

«Ο μπαμπάς μου φόρεσε παπούτσια πρώτη φορά στα 13. Μέχρι τότε ήταν ξυπόλητος τα καλοκαίρια και τον χειμώνα έβαζε χαρτόνια και εφημερίδες στα πόδια του για να μην κρυώνει.

Η πείνα ήταν δύσκολη για εκείνον, είχε αδυναμία, δεν ήταν ασφαλές το περιβάλλον του», εξήγησε.

Η ίδια στη συνέχεια, μοιράστηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημάδεψε την οικογένειά της.

«Όταν ήταν 14 χρονών, ο μπαμπάς μου θύμωσε πάρα πολύ βλέποντας τον εγκληματία να πετάει κάτω και να χτυπάει τη γιαγιά του.

Του επιτέθηκε, αλλά η γιαγιά μου κατάλαβε πως το περιβάλλον ήταν επικίνδυνο και τον πήρε μακριά για να μη συμβεί το κακό», σημείωσε.

Η Μαριάννα Τουμασάτου τόνισε ωστόσο πως, παρά τις αντιξοότητες, ο πατέρας της υπήρξε πάντα γεμάτος αγάπη και ενδιαφέρον για τους άλλους.

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε μεγάλα αποθέματα αγάπης. Όταν κάποιο σκυλάκι αρρώσταινε στη γειτονιά, χτυπούσαν στον μπαμπά μου.

Κατέβαινε με γάζες, ράμματα… Του έφτιαχνε το ποδαράκι, τα καθάριζε από τσιμπούρια, τα πρόσεχε, τα τάιζε με μπιμπερό, τα έβαζε μέσα σε κάλτσες και από πάνω έβαζε μια λάμπα για να έχουν τη θερμοκρασία.

Εμείς έτσι μεγαλώσαμε», δήλωσε.

«Έτσι έμαθα και συνεχίζω την ιστορία του σπιτιού μου. Βρήκα έναν άνθρωπο που είναι τα ίδια χάλια με τον μπαμπά μου.

Ο άντρας μου μπορεί να μείνει νηστικός για να δώσει σε κάποιον βοήθεια. Όλο δίνει», είπε κλείνοντας η γνωστή ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.