Σοκαρισμένη απαντάει «δεν έχω φορέσει ποτέ τόσα ρούχα στη ζωή μου»

Άφωνη έμεινε η Madonna όταν το Instagram τής “έκοψε” το live, λόγω παραβίασης των κανόνων περί γυμνού. “Δεν έχω φορέσει ποτέ τόσα ρούχα στη ζωή μου” ακούγεται να λέει σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media.

Οι προηγούμενες αναρτήσεις της Madonna στο Instagram που έχουν προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων και πολλοί χαρακτηρίζουν ως προκλητικές, φαίνεται να είχαν άμεσο αντίκτυπο στο τελευταίο live που προσπάθησε… ανεπιτυχώς να κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έμεινε άφωνη όταν ανακάλυψε ότι η πλατφόρμα τής απαγόρευσε να κάνει live, λόγω παραβίασης των κανόνων περί γυμνού.

“What the [email protected]@k?” ακούγεται να λέει όταν βλέπει το μήνυμα του αποκλεισμού της που έγραφε πως “οι αναρτήσεις από τον λογαριασμό σας αφαιρέθηκαν πρόσφατα επειδή παραβίαζαν τις οδηγίες της πλατφόρμας, επομένως η κοινή χρήση βίντεο έχει αποκλειστεί προσωρινά”

“Δεν έχω φορέσει ποτέ τόσα πολλά ρούχα στη ζωή μου, είμαι άφωνη”, ακούγεται να λέει στη συνέχεια, λίγο πριν ξεκινήσει να διαβάζει τους κανόνες με τους οποίους… δεν φάνηκε να συμφωνεί.

Η Madonna αποκλείστηκε μετά τη δημοσίευση μιας σειράς από φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε με δερμάτινα εσώρουχα και δίχτυ, ενώ σε κάποιες εξ αυτών φαίνονται οι θηλές της.

Οι φωτογραφίες τελικά αφαιρέθηκαν από το Instagram για παραβίαση της πολιτικής του για το γυμνό, κάτι που την απογοήτευσε.

Είναι ακόμα εκπληκτικό για μένα ότι ζούμε σε μια κουλτούρα που επιτρέπει να φαίνεται κάθε εκατοστό του γυναικείου σώματος εκτός από μια θηλή”, έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Πολλοί από τους θαυμαστές της έσπευσαν να τη στηρίξουν δημόσια, με έναν να γράφει πως “κανείς δεν μπλοκάρει τη βασίλισσα”.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!