ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μάικ Τάισον: Αποκαλύπτει ότι πέρασε τα καλύτερα τρία χρόνια της ζωής του στη φυλακή

Ο θρύλος της πυγμαχίας αποφυλακίστηκε το 1995 αφού εξέτισε σχεδόν τρία χρόνια από την ποινή του

Μάικ Τάισον: Αποκαλύπτει ότι πέρασε τα καλύτερα τρία χρόνια της ζωής του στη φυλακή

Η καριέρα του Iron Mike στην πυγμαχία σταμάτησε ξαφνικά το 1992, όταν καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης μετά την καταδίκη του για βιασμό στην Ιντιάνα.

Ο Τάισον, σήμερα στα 56 χρόνια, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

Ο θρύλος της πυγμαχίας αποφυλακίστηκε το 1995 αφού εξέτισε σχεδόν τρία χρόνια από την ποινή του. Ωστόσο, από τη μέρα που αποφυλακίστηκε μέχρι να φύγει από τη ζωή έχει εγγραφεί στα μητρώα ως σεξουαλικός παραβάτης κατηγορίας ΙΙ σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο.

Παρόλα αυτά ο Τάισον πιστεύει ότι ο χρόνος στη φυλακή τον βοήθησε να αρχίσει να αποβάλλει τον εγωισμό του και ήταν τα τρία καλύτερα χρόνια της ζωής του, αφού η φυλακή του «χάρισε» ψυχική ηρεμία, ενώ συγκρατούμενοι και οι φύλακες του φέρθηκαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο πυγμάχος δήλωσε στο The Pivot Podcast: «Πέρασα τα καλύτερα τρία χρόνια της ζωής μου στη φυλακή. Είχα γαλήνη. Τα χρήματα δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν έχεις την ειρήνη σου, τη σταθερότητά σου και την ισορροπία σου».

«Χρειάζεσαι τη λογική σου για να υπαγορεύσεις οποιοδήποτε μέρος της ζωής. Είχα καλό φαγητό, όλοι ήταν καλοί μαζί μου, μου φέρθηκαν καλά».

Υποστηρίζει επίσης πως έτρεχε μέσα στο κελί του 14 χιλιόμετρα και έκανε ασταμάτητα γυμναστική. Ήταν 129 κιλά όταν μπήκε στην φυλακή και 97 κιλά όταν αποφυλακίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα, καθώς η ποινή του επεκτάθηκε όταν επιτέθηκε σε έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.