ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μανικιούρ: Αυτή είναι η απόχρωση που σας… αντιπροσωπεύει σύμφωνα με το ζώδιό σας

Την επόμενη φορά ο γενέθλιος χάρτης σας, θα σας καθοδηγήσει προς τη σωστή επιλογή μανικιούρ

Μανικιούρ: Αυτή είναι η απόχρωση που σας… αντιπροσωπεύει σύμφωνα με το ζώδιό σας

Αδιαμφισβήτητα, η επιλογή χρώματος για το μανικιούρ σας, πολλές φορές μπορεί να σας βάλει σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις.

Τόσες πολλές επιλογές. Τόσα πολλά vibes. Τόσες πολλές τάσεις που πρέπει να ακολουθήσετε.

Τι θα λέγατε να αφήσετε τον γενέθλιο χάρτη σας να σας καθοδηγήσει προς τη σωστή επιλογή;

Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς): Μεταλλικό ασημί

Ο Κρόνος περνά σε ένα νέο αστρολογικό ζώδιο κάθε δύο με τρία χρόνια, και φέτος εισέρχεται στους Ιχθείς.

«Τα ζώδια του νερού εισέρχονται σε μια περίοδο ωριμότητας και αναβαθμίζονται», λέει αναγνώστρια καρτών ταρώ.

«Το ασήμι θα τους υπενθυμίσει την αξία τους και η λάμψη του είναι μια υπενθύμιση για να διασκεδάσουν και να αφήσουν τον εαυτό τους να λάμψει με όλους τους τρόπους που έχουν εγγενώς τα ζώδια του νερού».

Ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες): Μοβ της Λεβάντας

Αν είσαι ζώδιο της φωτιάς, οι πιθανότητες να έχεις περάσει δύσκολους μήνες και να έχεις νιώσει σαν να έχεις καταρρεύσει, είναι πολλές. Με τον Δία να επιστρέφει φέτος στον Κριό, η τύχη είναι και πάλι με το μέρος σας και θα νιώσετε έτοιμοι να ξαναχτίσετε τη ζωή σας, λέει.

«Αλλά αντί για την τυπική ενέργεια της φωτιάς που πάντα φέρνεις, θα θέλεις να ηρεμήσεις και να αφήσεις τους ανθρώπους και τις ευκαιρίες να έρθουν σε σένα», προσθέτει.

«Το μοβ της λεβάντας είναι το καλύτερο χρώμα βερνικιού νυχιών για να θυμίζει ακριβώς αυτό. Οι γήινοι τόνοι αυτής της απόχρωσης του μοβ θα σας υπενθυμίσουν να παραμείνετε προσγειωμένοι καθώς τα σπουδαία πράγματα θα σας έρχονται με φόρα».

Γήινα ζώδια (Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως): Μπεζ της Σαμπάνιας

Για τα ζώδια της γης, η Coco Mocoe επέλεξε το μπεζ της σαμπάνιας, το οποίο συμβολίζει ότι τα ζώδια της γης έχουν έναν κενό καμβά φέτος. «Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να ζωγραφίσουν την εικόνα που θέλουν», εξηγεί.

«Το μπεζ είναι, επίσης, μια αναφορά στη σπαζοκεφαλιά των ζωδίων της γης».

Ζώδια του αέρα (Υδροχόος, Δίδυμοι, Ζυγός): Μοβ- λιλά σκούρο

Καθώς έκλεισε το 2022, μπορεί να αισθανθήκατε ότι η ζωή σας μπήκε σε παύση, αν είστε ζώδιο του αέρα. Ευτυχώς, τα πράγματα θα είναι σε πλήρη εξέλιξη το 2023, καθώς ο Πλούτωνας μετακινείται στον Υδροχόο και θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα 20 χρόνια, λέει.

«Αυτό θα μας βοηθήσει, ειδικά τα ζώδια του αέρα, να φέρουμε στο προσκήνιο πράγματα που νιώθαμε ότι είχαν παραβλεφθεί ή ήταν σε παύση στο παρελθόν», εξηγεί.

Επειδή ο Πλούτωνας έχει πινελιές του καστανού χρώματος, η Coco Mocoe συνιστά να φορέσετε αυτή την απόχρωση στα νύχια σας για να αναπαραστήσετε την ισχυρή ενέργεια που έχουν τα ζώδια του αέρα που προχωρούν μέσα στο έτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.