ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mαντόνα για τον γιο της: «Φοράει τα ρούχα μου και του πάνε περισσότερο απ’ ότι σε μένα»

«Είναι πραγματικά εκνευριστικό»

Mαντόνα για τον γιο της: «Φοράει τα ρούχα μου και του πάνε περισσότερο απ’ ότι σε μένα»

Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως είναι μόδα για την Μαντόνα μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον 16χρονο γιο της και αποθέωσε τις στυλιστικές επιλογές τονίζοντας πως εκείνος φοράει τα δικά της ρούχα, καλύτερα από εκείνη.

Ενώ εμφανιζόταν στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» η Madonna αποκάλυψε ότι ο 16χρονος γιος της David Banda, φοράει ήδη τα ρούχα της όπως αναφέρει το pagesix.com.

«Μπορεί να φορέσεις οποιοδήποτε ρούχο και να δείχνει χάλια όπως ξέρεις», είπε στον Fallon το βράδυ της Τετάρτης. «Είναι πραγματικά εκνευριστικό. Φοράει τα ρούχα μου και του πάνε περισσότερο απ’ ότι σε μένα» πρόσθεσε η pop σταρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Ο Banda ο οποίος είναι γνωστός για τις gender-fluid επιλογές του στα ρούχα, τράβηξε πάνω του τα βλέμματα πρόσφατα, όταν ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στο πλευρό της μητέρας του και τους φωτογράφισε καθ’ οδόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μποξ WBA.

Ο νεαρός επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα της Adidas το οποίο συνδύασε μα μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.