Κάθε μέρα και χειρότερα...

Μαρία Σολωμού για το παρελθόν της: «Ο μικρός μου εαυτός θα έπρεπε να μου ρίξει τρία φάσκελα»

«Δεν θα αντέξει κανείς δίπλα μου νομίζω», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της

Μαρία Σολωμού για το παρελθόν της: «Ο μικρός μου εαυτός θα έπρεπε να μου ρίξει τρία φάσκελα»

Για την νέα θεατρική της παράσταση με τον Νίκο Μουτσινά, τα λάθη της και φυσικά όσα θα έλεγε στον νεότερο εαυτό της, μίλησε η Μαρία Σολωμού σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Παράλληλα, αναφορικά με το κεφάλαιο «έρωτας», η ηθοποιός απάντησε ότι είναι ένα πολύ ωραίο κεφάλαιο.

«Ναι, το έχω δηλώσει. Στον covid, επειδή δεν ξέραμε τι και πως, ο μικρός τότε έμενε στον μπαμπά του και τον έβλεπα με facetime.

Σε αυτή τη μοναξιά που είχα στο σπίτι με τον εαυτό μου συνειδητοποίησα ότι περνάω πάρα πολύ ωραία μόνη μου.

Πάντα είχα μια μενταλιτέ ελευθερίας. Όλη τη ζωή μου ήμουν σε σχέσεις, αλλά η μενταλιτέ μου ήταν να είμαι ελεύθερη.

Το είχα αυτό πάρα πολύ έντονα και κοιτούσα να μην καταπιέζομαι. Το single state από μια ηλικία και μετά είναι σοβαρή επιλογή.

Αυτά που λένε “μεγάλωσες, έναν σύντροφο”… Γιατί, ρε παιδιά; Έχω δυσκολέψει και πάρα πολύ, δεν θα αντέξει και κανείς δίπλα μου νομίζω».

Επιπρόσθετα, η ηθοποιός σε συνέντευξή της σε γνωστό μέσο, αναφέρθηκε στο ζήτημα του συμβιβασμού, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Μου έκαναν μια ερώτηση, “τι θα συμβούλευες τον μικρό σου εαυτό, αν εμφανιζόταν η Μαρία των 20;” και είπα “τίποτα”.

Η Μαρία των 20 θα έπρεπε να μου ρίξει τρία φάσκελα και να μου πει “πού πήγαν 15 χρόνια από τη ζωή σου που καμωνόσουν την κανονική;”.

Οπότε, εδώ και αρκετά χρόνια, προσπαθώ να βρω τη Μαρία των 20 και να βρω όση ανεμελιά μπορώ και να συνδυάσω τα πράγματα, ώστε να περνάω καλά.

Δεν γίνεται μόνο να δουλεύουμε, δεν γίνεται μόνο να πληρώνουμε, να έχουμε μόνο υποχρεώσεις. Δεν γίνεται.

Πρέπει να ζήσεις και τη ζωή με όποιο κόστος. Εμένα μου στοίχισε πάρα πολύ η δεκαετία 20 με 40 ψυχολογικά.

Ήμουν 100 χρονών. Μου λένε “είσαι ίδια από τα 30 σου, να μην πω ότι είσαι καλύτερη”.  Ναι, γιατί δεν ήμουν τότε καλά.

Ήμουν αγχωμένη και πιεσμένη σε πάρα πολλά κουτάκια και αυτό έβγαινε και εξωτερικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.