ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρίνα Πατούλη: «Είμαι μόνη μου αυτήν την περίοδο – Δεν με φλερτάρουν οι άνδρες… με φοβούνται»

«Με γεμίζει τόσο πολύ η δραστηριοποίηση με τα κοινά, όσο κι αν ακούγεται περίεργο»

Μαρίνα Πατούλη: «Είμαι μόνη μου αυτήν την περίοδο – Δεν με φλερτάρουν οι άνδρες… με φοβούνται»

Η Μαρίνα Πατούλη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης, τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι μόνη της αυτή την περίοδο και πως οι άνδρες δεν την φλερτάρουν ιδιαίτερα.

Παράλληλα, μίλησε και για την υποψηφιότητά της στον δήμο Πέυκης.

Αρχικά, η Μαρίνα Πατούλη είπε:

«Είμαι μόνη μου αυτήν την περίοδο, όμως με γεμίζει τόσο πολύ η δραστηριοποίηση με τα κοινά, όσο κι αν ακούγεται περίεργο… Γεμίζει τόσο πολύ τη ψυχή μου αυτή η έννοια και η διαδικασία της προσφοράς γεμίζει την ψυχή μου.

Αυτός είναι ένας καλός σύντροφος επί της παρούσης. Δεν με φλερτάρουν οι άνδρες ιδιαίτερα. Με φοβούνται… Ίσως δείχνω πιο απρόσιτη, ίσως επειδή είμαι δυναμική».

Στην πορεία ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε: «Δεν θα ‘θελες να βρεις έναν σύντροφο να περάσεις το άλλο μισό της ζωής σου;» με τη Μαρίνα Πατούλη να τον ρωτά το ίδιο.

«Εγώ θέλω… Αλλά δεν…» απάντησε ο παρουσιαστής. «Κι εγώ θέλω αλλά δεν…» συμπλήρωσε, γελώντας η καλεσμένη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.