ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μας κόβει την ανάσα»: Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Β.Κάβουρα θα σε κάνει να… «παραληρείς» όλη μέρα! (βίντεο)

Λικνίζεται στους ρυθμούς του «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο»

«Μας κόβει την ανάσα»: Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Β.Κάβουρα θα σε κάνει να… «παραληρείς» όλη μέρα! (βίντεο)

H γνωστή ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο στο οποίο χορεύει το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο».

Η Βίκυ Κάβουρα χορεύει αισθησιακά τσιφτετέλι φορώντας το μπινίκι της.

Στο βίντεο εμφανίζεται και μια φίλη της στο οποίο χορεύει το ίδιο τσιφτετέλι.

@vicky_kavoura #ριξεστοκορμιμου #icrab #funnyvideos #foryou ♬ original sound – Marianna Georganti

Οι δηλώσεις για την προσωπική της ζωή

Η Βίκυ Κάβουρα είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή πριν από μερικούς μήνες λέγοντας πως δυσκολεύεται πολύ να κάνει σχέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φέτος δεν γιόρτασα τον Βαλεντίνο και γενικά έχω πολλά χρόνια να γιορτάσω. Έχω να κάνω σχέση πριν από τον κορωνοϊό. Έχει υπάρξει πρώην σύντροφός μου που μου ζήτησε δώρο πίσω αλλά εντάξει, πληγωμένος ήταν ο άνθρωπος. Το έδωσα πίσω, τι να έκανα; Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί για εμένα και με έχει ενοχλήσει είναι αυτό με τις σχέσεις που μου χρεώνουν κάθε τόσο ενώ δυσκολεύομαι τόσο πολύ να κάνω σχέση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.