ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μας «πέταξε τα μάτια»: Η Χάιντι Κλουμ ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι της & «κολάζει» (φώτο)

«Γύρνα πίσω στο κρεβάτι μωρό μου»

Μας «πέταξε τα μάτια»: Η Χάιντι Κλουμ ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι της & «κολάζει» (φώτο)

Η 49χρονη Xάιντι Κλουμ ανήρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ήταν εντελώς γυμνή, ξαπλωμένη και όπως είναι λογικό μας «πέταξε τα μάτια».

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο στην πολύ τολμηρή και αποκαλυπτική φωτογράφιση αλλά έγραψε και ένα περιπαιχτικό σχόλιο ως λεζάντα στην ανάρτηση: «Γύρνα πίσω στο κρεβάτι μωρό μου».

Το άλλοτε αγγελάκι της Victoria’s Secret διανύει μια από τις καλύτερες και πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, μιας και δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγο της Τομ Κάουλιτζ, ο οποίος είναι αρκετά χρόνια νεότερος της.

Ο έρωτας που δεν κρύβεται

Το πανέμορφο μοντέλο έκανε σχέση με τον Κάουλιτζ, τον κιθαρίστα των Tokyo Hotel, το 2018. Αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2019 και παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου.

Το ταιριαστό ζευγάρι δεν κρύβει λεπτό τον έρωτά του, αφού βρίσκονται συνεχώς μαζί και μάλιστα ιδιαίτερα εκδηλωτικοί μεταξύ τους με αγκαλιές και φιλιά.

Μητέρα η ίδια τεσσάρων παιδιών, η 49χρονη Γερμανίδα έχει συχνή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς φίλους της αναρτώντας ιδιαίτερα αποκαλυπτικές φωτογραφίες και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη με τις σέξι πόζες της. Στο καθημερινό της πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται γυμναστική και κολύμβηση που κρατούν άψογες τις αναλογίες της, έστω και αν πλησιάζει τα 50.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο θηλυκή και sexy από ποτέ σε πολλές φωτογραφίες της δε διστάζει να μη φορά εσώρουχα αφήνοντας τα προκλητικά ρούχα της να αγκαλιάζουν άψογα την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.