Μαθήματα γυμναστικής από την Πιλάρ Ρούμπιο: Γυμνάζει τους γλουτούς της σηκώνοντας 160 κιλά (φωτό-βίντεο)

Η 44χρονη σύντροφος του Σέρχιο Ράμος έχει ... τρέλα με το γυμναστήριο και με την υγιεινή διατροφή

Μαθήματα γυμναστικής από την Πιλάρ Ρούμπιο: Γυμνάζει τους γλουτούς της σηκώνοντας 160 κιλά (φωτό-βίντεο)

Τα… γυαλιά σε πολλά νέα κορίτσια βάζει η Πιλάρ Ρούμπιο.

Η σύντροφος του Σέρχιο Ράμος αν και μεγαλώνει τέσσερα παιδιά και είναι 44 ετών διατηρεί το κορμί της σε άψογη κατάσταση αφού γυμνάζεται καθημερινά και τρώει πάντα υγιεινά.

Δεν ξεχνάμε φυσικά και την δήλωσή της σύμφωνα με την οποία κάνει σεξ κάθε μέρα με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Η Πιλάρ που έχει κυκλοφορήσει και dvd με ασκήσεις γυμναστικής αυτή την φορά δοκίμασε να σηκώσει 160 κιλά στο γυμναστήριο και τα κατάφερε.

«Ξεκινώντας την Τρίτη με εκδίκηση!» έγραψε στο video που “ανέβασε” και με την άσκηση που γυμνάζει κυρίως την περιοχή των γλουτών. Η 44χρονη έβαλε πολύ δύναμη και έφερε εις πέρας την άσκηση και πολλοί στα social media την έκραξαν γιατί προβάλει συνεχώς τον εαυτό της.

Αυτή είναι μια συνηθισμένη άσκηση στην προπόνηση της γυναίκας του ποδοσφαιριστή, στην οποία δουλεύεται κυρίως η περιοχή των γλουτών. Ένα κατόρθωμα που δεν είναι καθόλου εύκολο, γιατί όπως έχει δείξει με το βίντεο του, η δύναμη που χρειάστηκε να ασκήσει για να σηκώσει το βάρος ήταν σημαντική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το μοντέλο και παρουσιάστρια, ο αθλητισμός «είναι πολύ περισσότερο από άσκηση σώματος», αφού για εκείνη είναι μια δραστηριότητα που τη βοηθά να καθαρίσει το κεφάλι της, να «κρατήσει το μυαλό της αποσυνδεδεμένο» και να το «καθαρίσει» από τις άσχημες σκέψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.