ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Με την παραμικρή αφορμή «μαστιγώνουν» τον εαυτό τους: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που δεν έχουν καθόλου αυτοπεποίθηση

Νοιώθουν πολύ άσχημα είτε για την εμφάνισή τους είτε για κάποιο χαρακτηριστικό τους ή πτυχή του χαρακτήρα τους

Με την παραμικρή αφορμή «μαστιγώνουν» τον εαυτό τους: Αυτά είναι τα 2 ζώδια που δεν έχουν καθόλου αυτοπεποίθηση

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία δεν έχουν καθόλου αυτοπεποίθηση και με την παραμικρή αφορμή κατηγορούν και «μαστιγώνουν» τον εαυτό τους.

Νοιώθουν πολύ άσχημα είτε για την εμφάνισή τους είτε για κάποιο χαρακτηριστικό τους ή πτυχή του χαρακτήρα τους κάτι που στην ουσία μαρτυρούν οι ίδιοι αφού δεν μπορούν να το κρύψουν.

Ακόμη και αν κάποιος τους κάνει κάποιο κομπλιμέντο το αρνούνται κατηγορηματικά και αντιθέτως ρίχνουν οι ίδιοι τον εαυτό τους με τα σχόλιά τους.

Είναι άνθρωποι που χρειάζονται στήριξη από το περιβάλλον τους ώστε σιγά – σιγά να ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι εκείνα τα ζώδια που δεν έχουν καθόλου αυτοπεποίθηση:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ζώδια που γενικότερα ζουν για τους άλλους. Είναι πάρα πολύ συναισθηματικά και θεωρούν πάντα ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι από εκείνους και κατά μία έννοια νομίζουν ότι τους κάνουν και χάρη που ασχολούνται μαζί τους. Δεν έχουν καθόλου αυτοπεποίθηση και συνεχώς νοιώθουν υποδεέστεροι.

Γενικότερα εάν έχουν γύρω τους ανθρώπους που δεν θέλουν το καλό τους, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ χειρότερα και να καταλήξουν να μην έχουν καμία εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι περίεργη περίπτωση, καθώς ή θα έχουν πάρα πολλή αυτοπεποίθηση ή δεν θα έχουν καθόλου. Είναι λίγο ή του ύψους ή του βάθους έτσι είναι αρκετά δύσκολο να υπάρξει μέση λύση.

Όταν δεν έχουν αυτοπεποίθηση τότε πραγματικά σημαίνει ότι νοιώθουν άσχημα για κάθε το πάνω τους και δεν μπορούν να διακρίνουν τίποτα καλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.