ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks η O.Κοτλιδά – Κέρδισε 30.000 ευρώ

Η Ο.Κοτλιδά ξεχώρισε για το στυλ της και ήταν η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks

Μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks η O.Κοτλιδά – Κέρδισε 30.000 ευρώ

Μετά από σχεδόν 100 επεισόδια το παιχνίδι μόδας My Style Rocks έφτασε στο τέλος του. Η Emilia Vodos, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Όλγα Κοτλιδά, η Αναστασία Σαμαρά και η Σελένη Φωτιάδη ήταν οι φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού, με την Όλγα Κοτλιδά να καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο της νικήτριας και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε μία διαφορετική είσοδο από τις άλλες. Φορώντας ένα αστραφτερό φόρεμα δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό και εμφανώς συγκινημένη έκανε τον απολογισμό της λέγοντας μεταξύ άλλων πόσο περήφανη νιώθει για αυτό το πρότζεκτ.

Ακολούθησε μία μικρή συζήτηση με κάθε έναν από τους κριτές, Στέλιο Κουδουνάρη, Ηλιάνα Ππααγεωργίου και Δημήτρη Σκουλό. «Μου είπαν θα είναι η Ηλιάνα στην επιτροπή, λέω “θα περάσουμε καλά!”» είπε η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, για το μοντέλο.

Για τη Σελένη ο τελικός δεν ξεκίνησε καλά, μιας και η fashionista έφερε ημιτελή εικόνα στο πλατό. «Δεν το έφερα [το ρούχο] μαζί, απογοητεύτηκα» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η Όλγα Κολτιδά δεν εντυπωσίασε με το πορτοκαλί λουκ της και έκανε τον Δημήτρη Σκουλό να πει «Οι εμφανίσεις αυτές δεν είναι για τελικό, περίμενα να δω το έξτρα. Μου ήρθατε σαν καθημερινές, και μερικές μην πω ότι είστε και χειρότερες». Η Νικόλ επιμελήθηκε την εμφάνισή της με το κόνσεπτ της να τη θέλει για επίσκεψη στα γενέθλια της πρώην πεθεράς. Απέσπασε καλές βαθμολογίες από τις συνδιαγωνιζόμενές της.

Με τη σειρά της και η Emilia Vodos, παρουσίασε τη δική της εμφάνιση και το κόνσεπτ της να είναι «γνωριμία νυν συντρόφου με τον πρώην»,αποσπώντας μέτρια σχόλια από τους κριτές.

Τέλος, ούτε η Αναστασία κατάφερε να πείσει τους κριτές, που ούτε ενθουσιάστηκαν ούτε όμως είπαν τα καλύτερα για την εμφάνισή της.

Όταν έφτασε η ώρα να ανακοινώσουν οι κριτές, ποιες παίκτριες θα περάσουν στην επόμενη φάση, έγινε η ανατροπή από τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος διέκοψε την παρουσιάστρια.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την ομόφωνη απόφαση των τριών κριτών, να περάσουν και τα 5 κορίτσια στην τελική φάση. Αμέσως η Σελένη που είχε την πιο αδύναμη εικόνα, ξέσπασε σε κλάματα.

Η δεύτερη φάση των εμφανίσεων

Στη δεύτερη φάση, η Νικόλε ετοίμασε μία εμφάνιση για τα Όσκαρ με ένα κίτρινο μάξι φόρεμα, αποσπώντας μέτρια σχόλια. Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου «αυτή η εμφάνιση είναι λίγη για Όσκαρ». Από την άλλη, η Emilia Vodos ετοιμάστηκε για το Met Gala, με ένα κρεμ μάξι φόρεμα με κουμπιά. Παρά την όμορφη εικόνα που έφερε στο πλατό, οι κριτές δεν βρήκαν σωστό το κόνσεπτ της.

Το απόλυτο 5άρι για την Όλγα

Η Όλγα είχε μία από τις πιο δυνατές στιγμές του τελικού, αφού με το τράβηγμα μιας κορδέλας άλλαξε ολόκληρη την εμφάνισή της. Απέσπασε τα καλύτερα σχόλια και τον βαθμό 5 και από τους τρεις κριτές. Η Σελένη πάει σε Met Gala με θέμα τον Κήπο της Εδέμ, πήρε 5 και «λύγισε» από συγκίνηση. Λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητήριου ονόματος, η Νικόλ, η Σελένη και η Αναστασία αποχώρησαν από τον διαγωνισμό. Οι δύο φιναλίστ, ήταν η Emilia και η Όλγα.

Ακολούθησε μία ανασκόπηση σε όσα συνέβησαν στο φετινό «My Style Rocks». Emilia και Όλγα κληθηκαν να φέρουν στο πλατό για τελευταία φορά, μια εμφάνιση και συγκεκριμένα, την αγαπημένη τους εμφάνιση από όλα τα επεισόδια του διαγωνισμού. Μέχρι να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό, ποια από τις δύο θέλει για νικήτρια, Όλγα και Emilia έκαναν την τελευταία παρέλαση του φετινού My Style Rocks και δεν έλειψε η συγκίνησή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το φετινό «My Style Rocks» ολοκληρώθηκε με την αποκάλυψη της ψηφοφορίας του κοινού. Η Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε ότι η Όλγα Κοτλιδά κέρδισε το κοινό και 30.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.