Μέγκαν Στάλλιον: Είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα στο εξώφυλλο του Forbes 30 Under 30

Στην ειδική έκδοση που μόλις κυκλοφόρησε η 27χρονη ράπερ

Μέγκαν Στάλλιον: Είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα στο εξώφυλλο του Forbes 30 Under 30

Η Αμερικανίδα ράπερ από το Χιούστον φαίνεται να είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Από το 2019 μέχρι σήμερα, η Megan Thee Stallion κατάφερε να βρεθεί στα πιο ψηλά σκαλοπάτια της show-biz ξεκινώντας από πολύ χαμηλά και μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Τι διαδρομή ακολούθησε; Από βιντεάκια που γίνονταν viral στο Instagram πέρασε σε συνεντεύξεις με μερικά από τα μεγαλύτερα Media στον πλανήτη, και από συναυλίες με αμοιβή των 500 ευρώ στην πόλη της, το Χιούστον, στα 13 εκ. δολάρια τον χρόνο από πωλήσεις δίσκων, διαφημίσεις και δικαιώματα στον κόσμο του streaming.

Κάπως έτσι, το Forbes της χτύπησε την πόρτα: έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που φιγουράρει στο εξώφυλλο του 30 Under 30, της ειδικής έκδοσης για τις νέες και τους νέους entrepreneurs οι οποίοι καταφέρνουν να διακριθούν (ή μάλλον να σπάσουν ρεκόρ που μετριούνται σε εκατομμύρια δολάρια) στον τομέα τους.

Η Megan Thee Stallion μετρά συνεχώς νέες πρωτιές -δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τη μέρα που έγινε η πρώτη ράπερ που φιγουράρισε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated– αλλά δεν δείχνει καμία διάθεση να κάτσει ήσυχη.

«Δεν μπορώ να πατήσω φρένο τώρα» εξήγησε στη συνέντευξή της στο Forbes. «Θα κάνω διάλειμμα όταν πεθάνω. Προσπαθώ να χτίσω κάτι. Όταν κάθομαι νιώθω ότι δεν κάνω αρκετά ή ότι δίνω την ευκαιρία σε κάποιον άλλον να με προσπεράσει», συμπλήρωσε με νόημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Forbes (@forbes)

Πρώτα ήταν το άλμπουμ Good News το 2020, μετά ακολούθησαν συνεργασίες με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ποπ μουσικής (Beyonce, Nicki Minaj και Dua Lipa). Τώρα, το Traumazine του 2022, o σίγουρα πιο προσωπικός της δίσκος μέχρι στιγμής, τη μεταμορφώνει σε super star.

«Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα για πράγματα που νιώθω ή για πράγματα που περνάω. Όλο αυτό μου δημιούργησε ένα άγχος να γράψω αυτά τα τραγούδια. Το ίδιο συμβαίνει και όταν πρέπει να βγω στο live. Νόμιζα ότι θα ήταν κάτι απλό. Αλλά όχι δεν ήταν» ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε για να περιγράψει τα συναισθήματά της.

Είναι σίγουρο ότι η Megan Thee Stallion είναι δυναμική, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείχνει πόσο σέξι νιώθει -ακολουθώντας τα χνάρια πρωτοπόρων της χιπ-χοπ σκηνής, όπως η Lil’ Kim- και δεν της αρέσει να στέκεται σε όσα έχει κατακτήσει. «Θέλω να γίνω πιο μεγάλη από τη μουσική μου. Θέλω ο κόσμος να με αντιλαμβάνεται ως όλα όσα ήθελα πάντα να είμαι: Megan, η καλλιτέχνις».

Έτσι, μετά την αδιανόητη επιτυχία του Traumazine που έφτασε μέχρι το νο.4 του Bilboard 200 δίνοντας στην πορεία singles όπως το Sweetest Pie και το Plan B, η Megan Thee Stallion δείχνει έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και σε άλλους τομείς. Το σινεμά και η τηλεόραση την περιμένουν, αφού όπως η ίδια δηλώνει δε θέλει σε καμία περίπτωση να είναι μονοδιάστατη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το πώς ακριβώς κατάφερε να βγάλει 13 εκ. δολάρια στα 27 της χρόνια και μόλις σε μία χρονιά; Πέρα από τις συνεργασίας με τεράστια brand -όπως η Nike. η Revlon και το Netflix- υπάρχει έντομη φημολογία ότι το δίκτυο Time Inc. θέλει να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Τι σχέση έχει αυτό όμως με τις αποδοχές της Megan Thee Stallion; Η αμοιβή της φαίνεται ότι θα είναι 3 εκ. δολάρια. Καθόλου άσχημα δηλαδή για την πρώτη μαύρη γυναίκα που φιγουράρισε στο εξώφυλλο του 30 Under 30.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.