ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μένουν σε σχέσεις που δεν επιθυμούν: Τα δύο ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν

Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πάρα πολλούς λόγους μεταξύ των οποίων η συνήθεια

Μένουν σε σχέσεις που δεν επιθυμούν: Τα δύο ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία δυσκολεύονται πάρα πολύ να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν και μένουν σε σχέσεις που στην πραγματικότητα δεν επιθυμούν.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει για πάρα πολλούς λόγους μεταξύ των οποίων η συνήθεια ή πολύ απλά να μην θέλουν να μείνουν μόνοι τους.

Φυσικά και αυτά τα κριτήρια είναι λάθος, καθώς αργά ή γρήγορα πρόκειται να νοιώσουν τόσο μεγάλη πίεση που να τους κάνει να αισθάνονται ακόμη χειρότερα. Ωστόσο, είναι μία αρκετά συνηθισμένη συμπεριφορά δυστυχώς από πολλούς ανθρώπους.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποια είναι αυτά τα ζώδια που γενικότερα δυσκολεύονται πάρα πολύ να πάρουν την απόφαση και να χωρίσουν:

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι ζώδια που δένονται με τους ανθρώπους και δύσκολα θα πάρουν την απόφαση να τους αποχωριστούν και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ακόμη και αν σε μία σχέση δεν είναι ευτυχισμένοι και δεν βλέπουν ερωτικά τον σύντροφό τους, εκείνοι θα προτιμήσουν να παραμείνουν από συνήθεια και προκειμένου να μην μείνουν μόνοι και επειδή η μοναξιά για εκείνους φαντάζει ως εφιάλτης.

Ζυγός

Οι Ζυγοί και οι σχέσεις είναι συνώνυμα, αφού σχεδόν κάθε φλερτ τους θέλουν να καταλήξει σε σχέση. Τους αρέσει πάρα πολύ η συντροφικότητα και αγαπούν να κοιμούνται στο κρεβάτι τους έχοντας έναν άνθρωπο δίπλα τους.

Γενικότερα πολλές φορές από επιλογής τους μένουν με έναν άνθρωπο χωρίς να τον θέλουν στην πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή τον έχουν συνηθίσει και επειδή τους αρέσει ο τίτλος “ζευγάρι”. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που στην πορεία μετανιώνουν αφού καταλαβαίνουν ότι τους φθείρει και καταλήγουν να το μετανιώνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.