ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μίνα Αρναούτη: «Τώρα είναι μόδα το metoo τότε ήταν μόδα ο Παντελής Παντελίδης»

Δείτε την ανάρτηση της

Μίνα Αρναούτη: «Τώρα είναι μόδα το metoo τότε ήταν μόδα ο Παντελής Παντελίδης»

Έχουν περάσει 6,5 χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, στο οποίο συνεπιβάτης ήταν και η Μίνα Αρναούτη.

Από τότε η ίδια έχει υποβληθεί σε 18 χειρουργεία και μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, εξέφρασε το παράπονό της, καθώς ενώ έχουν περάσει τα χρόνια, συνεχίζει να δέχεται από κάποιους αρνητικά σχόλια.

Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στο ελληνικό #metoo και εξέφρασε τη στήριξή της στην ελληνική δικαιοσύνη.

Δείτε την ανάρτησή της

«Όταν μεθύσεις και σε βιάσουν είσαι κρίμα και αδικημένη, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι είπες ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Αν πιείς όμως και μπεις σε μεθυσμένο οδηγό (ενώ δε φαινόταν) και κάνεις 18 χειρουργεία, ακόμα κι αν ο εισαγγελέας αποφασίσει ότι έλεγες την αλήθεια, τότε λένε καλά να πάθεις κι ας μην έμπαινες.

Δε ζούμε σε έναν δίκαιο κόσμο. Τα δικαστήρια πρέπει να αποφασίζουν ανάλογα με τα γούστα και τις τάσεις της εποχής όπως φαίνεται. Τώρα είναι μόδα το #metoo, τότε ήταν μόδα ο Παντελίδης. Εγώ θα πω ένα #με τη δικαιοσύνη» έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.