ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μήπως ανήκει και το δικό σου στην τριάδα; – Δες ποια είναι τα πιο ισχυρά ζώδια

Γνωρίζουν πολύ καλά τη δύναμή τους

Μήπως ανήκει και το δικό σου στην τριάδα; – Δες ποια είναι τα πιο ισχυρά ζώδια

H εξερεύνηση του αστρολογικού χάρτη του κάθε ζωδίου μπορεί να σου δώσει πληροφορίες για τα κίνητρα, τα μοτίβα και τα δυνατά σημεία των άλλων γύρω σου, συμπεριλαμβανομένου του πόσο σκληρή και δυνατή είσαι.

Και αν ανήκεις σε από τα 3 πιο ισχυρά ζώδια που θα διαβάσεις παρακάτω, ίσως να είσαι σε θέση να κατανοήσεις την επιρροή που μπορεί να έχεις γύρω σου.

Κριός

Οι άνθρωποι που έχουν το ηλιακό τους ζώδιο στον Κριό γνωρίζουν πολύ καλά τη δύναμή τους. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της αποφασιστικότητας και του πάθους. Αυτό του επιτρέπει να οδηγεί τους άλλους με ευκολία και να παίρνει τον έλεγχο όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν.

Ο Κριός είναι ένα από τα πιο δυνατά ζώδια γιατί είναι έντονα ανεξάρτητος. Είναι ο ηγέτης του ζωδιακού κύκλου, ικανός να χαράξει νέα μονοπάτια που δεν υπήρχαν ποτέ πριν και τα κάνει όλα μόνος του.

Λέων

Εάν είσαι Λέων, έχεις την αυτοπεποίθηση και την προοπτική που χρειάζονται για μια θέση ισχύος. Το να σε κυβερνά ο ήλιος σου δίνει την αξιοπιστία και τη δύναμη να προστατεύσεις την κοινότητά σου και το θάρρος και την καρδιά για να οδηγήσεις τους άλλους σε μια θετική λύση.

Ο Λέων είναι ένα από τα πιο δυνατά ζώδια λόγω του χάρισματός του ηλίου. Μπορεί να κάνει τους πάντες να αισθάνονται άνετα με το να είναι ο εαυτός τους, καθώς μεταδίδουν τη λαμπερή αυτοπεποίθησή τους.

Σκορπιός

Αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού είναι βαθιά σε αρμονία με τη συναισθηματική του πλευρά ωστόσο στην πραγματικότητα, είναι ο δυναμισμός του που κάνει έναν Σκορπιό παντοδύναμο.

Είναι σταθερός, που σημαίνει ότι θα έχει τον έλεγχο, αλλά έχει το είδος της δύναμης να αναζωογονείται και να επαναπροσδιορίζεται εν κινήσει, χάρη στον κυβερνώντα πλανήτη του, τον Πλούτωνα, γνωστό και ως τον πλανήτη της προσωπικής δύναμης.

Η ενέργεια του Πλούτωνα είναι επίσης πολύ ανανεώσιμη και αναγεννητική. Οι Σκορπιοί είναι πρόθυμοι και ικανοί να μεταμορφωθούν πλήρως όποτε χρειαστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.