ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μήπως είναι το δικό σου; – Το ζώδιο που για πολλούς θεωρείται το… χειρότερο για σχέση

Έχει μια σκοτεινή πλευρά που μπορεί να προκαλέσει χάος

Μήπως είναι το δικό σου; – Το ζώδιο που για πολλούς θεωρείται το… χειρότερο για σχέση

Υπάρχουν κάποια ζώδια που μπορούν να γίνουν εκπληκτικοί σύντροφοί και άλλα που μετά από ένα διάστημα αρχίζουν και αποκαλύπτουν έναν άλλο, διαφορετικό εαυτό.

Ένα από αυτά είναι ο Υδροχόος, που για πολλούς θεωρείται το χειρότερο ζώδιο για σχέση.

Ο Υδροχόος είναι το απόλυτο ελεύθερο πνεύμα. Η μοναδικότητα και η φαντασία του τον κάνει καλό σύντροφο

Φτιάχνει τα καλύτερα δώρα, σχεδιάζει τα καλύτερα ραντεβού και δεν μοιάζει με κανέναν άλλο σύντροφο που έχει περάσει από τη ζωή κάποιου.

Ωστόσο, έχει επίσης μια σκοτεινή πλευρά που μπορεί να προκαλέσει χάος. Η αγάπη του για όλα τα νέα πράγματα μεταφράζεται σε μίσος για τη ρουτίνα. Αυτό καθιστά τις μακροχρόνιες σχέσεις δύσκολες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να το αποφύγουν αυτό, είναι έτοιμοι να φύγουν με το παραμικρό. Κρατώντας τον σύντροφό του σε απόσταση ο Υδροχόος νιώθει ότι έχει περισσότερο έλεγχο. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτό κάνει τον σύντροφό του να προσκολλάται ακόμα πιο πολύ πάνω του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.