ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μητέρα θύμισε στην κόρη της να βγάλει το φαγητό από την κατάψυξη μέσω videogame (βίντεο)

Ήθελε να πει στην κόρη της να βγάλει από την κατάψυξη τα λαζάνια και το σκορδόψωμο, ώστε να τα μαγειρέψει

Μητέρα θύμισε στην κόρη της να βγάλει το φαγητό από την κατάψυξη μέσω videogame (βίντεο)

Το γύρω του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο μια μητέρα θυμίζει στο παιδί της να βγάλει το φαγητό από την κατάψυξη, μέσα από βιντεοπαιχνίδι.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Είναι κοινώς αποδεκτό πως πλέον υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα επικοινωνίας μεταξύ του γονέα και του παιδιού. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη μιας ουσιαστικής σχέσης. Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση, η μητέρα το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η ChaCha Watson, μια μητέρα από το Σικάγο, η οποία έγινε διεθνώς viral, για τον ευρηματικό τρόπο με τον οποίο κατάφερε να προσεγγίσει το παιδί της.

Η Watson ήθελε να πει στην 11χρονη κόρη της, τη Miracle, να βγάλει από την κατάψυξη τα λαζάνια και το σκορδόψωμο, ώστε να τα φτιάξει μόλις επιστρέψει στο σπίτι.

Όμως η Mira, όπως την αποκαλεί, δεν σήκωσε το τηλέφωνο, κι έτσι αποφάσισε να την αναζητήσει στο Roblox. Μία διαδικτυακή πλατφόρμα παιχνιδιών που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίζουν τα δικά τους παιχνίδια.

Η Watson και η κόρη της παίζουν εδώ και πάνω από ένα χρόνο και τα avatars τους είναι «φίλοι» στο παιχνίδι. Αυτό επέτρεψε στη μητέρα να δει ότι η κόρη της ήταν online και έπαιζε την Cherry Avenue, ένα παιχνίδι τύπου Sims, οπότε αποφάσισε να συνδεθεί κι εκείνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, θέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι περνώ χρόνο με τα παιδιά σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα, να σιγουρευτώ ότι περνώ ποιοτικό χρόνο μαζί της. Έτσι κατέβασα το Roblox και αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που έγιναν ποτέ», δήλωσε στο Fox 32 Chicago.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.