ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καταγγελία πρώην μοντέλου της Victoria’s Secret: «Οι ατζέντηδές μου έλεγαν να παίρνω κοκαΐνη και να κάνω πολύ σεξ»

Καταγγελία πρώην μοντέλου της Victoria’s Secret: «Οι ατζέντηδές μου έλεγαν να παίρνω κοκαΐνη και να κάνω πολύ σεξ»

Το πρώην μοντέλο Victoria’s Secret, Μπρίτζετ Μάλκολμ προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις δύσκολες στιγμές που έζησε από άτομα από τα πρακτορεία της, που την ενθάρρυναν να χάνει βάρος, όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram πριν από λίγες μέρες, το νεαρό μοντέλο απευθύνθηκε σε όσους σχολίασαν γιατί μιλάει τώρα για τις αρνητικές εμπειρίες που είχε, ενώ εργαζόταν στη βιομηχανία μόδας στο παρελθόν.

Όπως μοιράστηκε με τους ακολούθους της, πέρασε τα τελευταία χρόνια προσπαθώντας να ανακάμψει από αυτές τις εμπειρίες και τελικά αισθάνεται ευτυχισμένη, ισορροπημένη και αρκετά δυνατή για να μιλήσει. «Νιώθω καλύτερα από ποτέ», είπε στο βίντεό της.

«Μέχρι την ηλικία των 18 ετών, είχα ζήσει μόνο σε τρεις χώρες. Ταξίδεψα σε όλες τις ηπείρους εκτός από την Ανταρκτική. Μου έχουν επιτεθεί σεξουαλικά πολλές φορές. Ο ατζέντης μου, μου είπε να πάρω κοκαΐνη για να χάσω βάρος, μου το έλεγε εβδομαδιαία και έχω υποστεί μεγάλη πίεση για να χάσω βάρος από τα πρακτορεία μου», είπε η Μάλκολμ.

Αργότερα στο βίντεό της, το μοντέλο πρόσθεσε ότι της είπαν επίσης από τα πρακτορεία μόντελινγκ «να κάνει πολύ σεξ για να χάσει βάρος». Είπε ότι ήταν ανήλικη κατά τη διάρκεια όλων αυτών των εμπειριών και αγωνιζόταν με την ταυτότητα του φύλου της εκείνη τη στιγμή.

Το μοντέλο είπε ότι συνέχισε να αναπτύσσει μετατραυματικό στρες, ανορεξία, ορθορεξία, άγχος και κατάθλιψη και τελικά «δεν μπορούσε να κοινωνικοποιηθεί χωρίς να πίνει». Στη συνέχεια είπε ότι άρχισε να «αναπτύσσει αρκετά εξάρτηση από Xanax και Ambien» σε ένα σημείο.

Η Μάλκολμ ανέφερε επίσης στο βίντεό της ότι μετά από μια «νευρική κρίση» στα 26α γενέθλιά της, δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της για ένα χρόνο χωρίς να υποστεί «σοβαρό άγχος» και κρίσεις πανικού.

«Επιπλέον, πάλευα με αυτοκτονικό ιδεασμό, που ήταν τρομακτικό, και αυτό ήταν πριν από τέσσερα χρόνια», είπε. Όπως υποστηρίζει, είναι πλέον σε θέση να μιλήσει για τις εμπειρίες της, επειδή είναι περισσότερο από δύο χρόνια νηφάλια και τέσσερα χρόνια σε ανάρρωση για τις διατροφικές της διαταραχές.

«Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούσα να μιλήσω για τις εμπειρίες μου προτού φτάσω σε αυτό το σημείο, γιατί θα είχα έντονες αναδρομές μετατραυματικής αγχώδους διαταραχής, θα είχα κρίσεις πανικού και δεν θα ήμουν εντάξει», είπε. «Αλλά είμαι εντάξει τώρα, και γι’ αυτό μιλάω. Είμαι σε σταθερή ανάκαμψη, και είμαι αρκετά δυνατή για οποιαδήποτε αρνητική αντίδραση και δεν ήμουν πριν από αυτό».

Η Μάλκομ είπε ότι ο «μόνος λόγος» που επέλεξε να μοιραστεί την ιστορία της, είναι επειδή είναι «πιστεύει ακράδαντα ότι η βιομηχανία της μόδας πρέπει να αλλάξει».

«Είμαι ένα από τα τυχερά μοντέλα – μπόρεσα να κάνω μια μακρά καριέρα από τη βιομηχανία της μόδας», είπε. «Αλλά το επάγγελμα μου δεν πρέπει να περιλαμβάνει κακοποίηση, και γι’ αυτό μιλάω τώρα».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μάλκομ επέκρινε τον πρώην εργοδότη της Victoria’s Secret στο TikTok.

Μοιράστηκε ότι φορούσε ένα σουτιέν μεγέθους 30Α στην επίδειξη μόδας του 2016 και ότι της ήταν μεγάλο εκείνη την εποχή. Τώρα, σύμφωνα με την Μάλκομ, φορά ένα «υγιές» μέγεθος 34Β. Είπε επίσης ότι ο πρώην επικεφαλής μάρκετινγκ της Victoria’s Secret, Ed Razek την απέρριψε από το σόου του 2017, επειδή είπε ότι το σώμα της «δεν ήταν αρκετά καλό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε την πρόσφατη απόφαση της μάρκας να αντικαταστήσει το καστ των «Αγγέλων» με μια διαφορετική ομάδα πρεσβευτών ως «επιτελεστική συμμαχία» και ότι είναι «αστείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.