ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το πατρικό σπίτι του Γ.Μακρή στην Αυστραλία- Εκεί σκέφτεται να μετακομίσει η Β.Καρύδα (φωτό-βίντεο)

Το πατρικό σπίτι του Γ.Μακρή στην Αυστραλία- Εκεί σκέφτεται να μετακομίσει η Β.Καρύδα (φωτό-βίντεο)

Η Βικτώρια Καρύδα, η χήρα του Γιάννη Μακρή έφυγε από την Ελλάδα και σκέφτεται να μείνει μόνιμα στην γενέτειρα του δολοφονημένου συζύγου της, για να μεγαλώσει τα παιδιά της στο σπίτι των γονιών του Γιάννη Μακρή, στο Μόσμαν, ένα ήσυχο προάστιο του Σίδνεϊ.

«Είδε τον Γιάννη νεκρό, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα»

Αυτό φαίνεται να δήλωσε ο πατέρας του Γιάννη Μακρή για την Βικτώρια Καρύδα ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας το γνωστό μοντέλο θα μετακομίσει μόνιμα στην Αυστραλία, πατρίδα του δολοφονημένου συζύγου της, για να μεγαλώσει τα παιδιά της στο σπίτι των γονιών του Γιάννη Μακρή, στο Μόσμαν, ένα ήσυχο προάστιο του Σίδνεϊ.

Ο Στέλιος Μακρής ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως είδε και τα δυο παιδιά του νεκρά.

Ο 82χρονος δήλωσε πως «Είμαι τόσο αναστατωμένος, είδα τον γιο μου νεκρό μπροστά στα μάτια μου!

»Ξέρεις πως είναι να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχω χάσει πλέον δυο παιδιά! Τα έχω δει νεκρά μπροστά στα μάτια μου!»

Η κηδεία του Γιάννη Μακρή στην Αυστραλία

Η κηδεία του Γιάννη Μακρή έγινε το Σάββατο σε ιδιωτική τελετή με τον δολοφονημένο άνδρα να θάβεται δίπλα στην αδερφή του Βίκυ, η οποία πριν 30 χρόνια είχε χάσει την ζωή της από λευχαιμία.

Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μακρή είπαν η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, ο έφηβος γιος που είχε αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο, οι γονείς του και ο αδελφός του, Άλεξ Μακρής.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Star:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.