ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το κοστούμι-πιτζάμα είναι γεγονός – Για την τηλεργασία και τις συσκέψεις zoom (βίντεο)

Το κοστούμι-πιτζάμα είναι γεγονός – Για την τηλεργασία και τις συσκέψεις zoom (βίντεο)

Μια ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε το «κοστούμι-πιτζάμα», που συνδυάζει το «επίσημο» στιλ της εμφάνισης γραφείου με την την αίσθηση απαλότητας των ρούχων σπιτιού.

Σύμφωνα με το Reuters, η Aoki Holdings προωθεί τα κοστούμια της, που κυκλοφορούν ήδη σε αποχρώσεις του μπλε, μπεζ, μαύρου και γκρι, σε άνδρες και γυναίκες που εργάζονται από το σπίτι. Πολλοί εργαζόμενοι σε καθεστώς τηλεργασίας αναζητούν μια «ενδιάμεση λύση» ανάμεσα στην πιτζάμα και το κοστούμι για τις εμφανίσεις τους σε διαδικτυακές συσκέψεις και βιντεοκλήσεις, και η εταιρεία τους προσφέρει ακριβώς αυτό.

Όπως επισημαίνει το πρακτορείο, κάθε κομμάτι του «κοστουμιού-πιτζάμα» πωλείται ξεχωριστά, για δυνατότητα mix-and-match. Τα τζάκετ είναι φτιαγμένα από πλεκτό απαλό ύφασμα και συνδυάζονται με ελαστικά παντελόνια, κατασκευασμένα για πολύωρη καθιστική εργασία. Καθένα από τα κομμάτια κοστίζουν περίπου 48 δολάρια στο online κατάστημα της Aoki.

To «κοστούμι-πιτζάμα» δείχνει πώς η βιομηχανία ενδυμάτων προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της πανδημίας, που κρατά πλέον στο σπίτι πολλούς εργαζόμενους γραφείου. Η Aoki, που κατασκευάζει ως επί το πλείστον παραδοσιακά κοστούμια, έχει προειδοποιήσει ότι τη φετινή χρονιά θα καταγράψει ζημιά δισεκατομμυρίων γιεν, εξαιτίας των νέων συνθηκών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια έρευνα του Pew Research Center έδειξε ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι ακόμα και μετά την πανδημία. Αυτό σημαίνει ότι πολλές εταιρείες μπορεί να ακολουθήσουν μελλοντικά τον δρόμο που χάραξε η Aoki, προσαρμόζοντας τα προϊόντα τους και φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στον χώρο της «μόδας γραφείου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.