ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Εδώ ο κόσμος «καίγεται» και η Ε.Γαλύφα κοιτάει τα άστρα για το αν θα χειρουργηθεί

«Πήρα τον χειρουργό τηλέφωνο και του λέω "να σου πω μου έτυχε κάτι πολύ σοβαρό και δεν θα έρθω"» ανέφερε

Εδώ ο κόσμος «καίγεται» και η Ε.Γαλύφα κοιτάει τα άστρα για το αν θα χειρουργηθεί

Την ώρα που εκατοντάδες πολίτες περιμένουν στις λίστες αναμονής για να χειρουργηθούν η Έλενα Γαλύφα φαίνεται πως δεν υπολογίζει από κλεισμένα ραντεβού και προβλήματα υγείας αλλά περιμένει να της το επιτρέψουν… τα άστρα.

Η fashion blogger ανέφερε ότι υπεβλήθη σε επέμβαση στις φωνητικές της χορδές και περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από την ακύρωση των ημερομηνιών του χειρουργείου, μετά από παρότρυνση αστρολόγου.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου στο «Happy Day», η Έλενα Γαλύφα κλήθηκε να απαντήσει στο αν είναι από τους ανθρώπους που διαβάζουν πρώτα τις αστρολογικές προβλέψεις, πριν πάρουν κάποια σημαντική απόφαση.

Η ίδια απάντησε: «Σίγουρα θα το λάβω υπόψιν αλλά θα σου πω κάτι, επειδή χειρουργήθηκα πριν από έναν μήνα. Λέω στην αστρολόγο μου -ήταν μόλις μου είχε διαβάσει τον χάρτη- ότι θα χειρουργηθώ τότε. Και μου λέει “όχι”. “Τι εννοείς όχι;” της λέω “έχω κλείσει χειρουργείο”. “Εγώ στο είπα” μου λέει “δεν έχει σελήνη” ή κάτι τέτοιο. Ε τώρα χειρουργείσαι εσύ;”».

Στη συνέχεια, η Έλενα Γαλύφα, είπε έχοντας ξεσπάσει σε γέλια: «Πήρα τον χειρουργό τηλέφωνο και του λέω “να σου πω μου έτυχε κάτι πολύ σοβαρό και δεν θα έρθω”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για το χειρουργείο που έκανε, η fashion blogger ανέφερε σε ρεπόρτερ: «Το έκανα για το χειρουργείο τελικά, ήταν για τις χορδές μου δε μ’ ακούς πιο γλυκιά; Έχει φύγει λίγο το γρέζι αν το πρόσεξες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.