Οι μπηχτές του μοντέλου για το GNTM

Αποκαλύψεις έκανε η Ειρήνη Στεριανού. Το μοντέλο που γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM εξομολογήθηκε πως σκηνοθέτης προσπάθησε να την αποπλανήσει κατά τη διάρκεια οντισιόν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα σχόλια που έκανε για το ριάλιτι μοντέλων.

«Σε οντισιόν για ταινία μου ζήτησε ο σκηνοθέτης να κάνουμε τον ρόλο και προσπάθησε να με αποπλανήσει. Ενώ είχα κλείσει τη δουλειά, είχα πάει να μάθω περισσότερα για τον ρόλο και δεν ήταν καν αυτό που έγραφε το σενάριο. Έφυγα», είπε το μοντέλο.

Στη συνέχεια η Ειρήνη Στεργιανού εκτόξευσε τα πυρά της εναντίον του GNTM, του ριάλιτι μόδας στο οποίο συμμετείχε και έγινε γνωστή μέσα από αυτό.

«Όλοι οι κριτές του GNTM ήταν μόνο στα γυρίσματα. Δεν νοιάστηκαν, πιστεύω το έβλεπαν σαν δουλειά τους, δεν ήρθε κάποιος να με συμβουλεύσει. Στο GNTM εκτός από την Βίκυ Καγιά τους άλλους δεν τους ξέραμε τότε, έγιναν γνωστοί μέσα από αυτό. Δεν είναι τόσο για τους παίκτες το ριάλιτι, είναι για τους κριτές».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως εδώ και ένα χρόνο πηγαίνει σε ψυχολόγο καθώς η πρώην σύντροφός της δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες τους. Όπως είπε δεν ήθελε να το πει αρχικά στους γονείς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν το είχα πει στους γονείς μου. Το είπα τώρα που το δημοσιοποίησα κάπως… Δεν ήθελα να τους στενοχωρήσω. Ζούνε σε ένα χωριό, που όπως και να το κάνεις, είναι χωριό, είναι κλειστή κοινωνία. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν και να τα επεξεργαστούν όπως οι νέες γενιές. Φοβήθηκα, όμως μίλησα και με κατάλαβαν», είπε χαρακτηριστικά.