ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επικός Λ.Γαβαλάς: «Η Σοφία Χατζηπαντελή το παίζει Φρίντα Κάλο, αλλά είναι η Φρύδια Κάλο»

«Ο Γιωργάκης Καραβάς... καλός είναι»

Επικός Λ.Γαβαλάς: «Η Σοφία Χατζηπαντελή το παίζει Φρίντα Κάλο, αλλά είναι η Φρύδια Κάλο»

Τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς και συγκεκριμένα τη new entry Σοφία Χατζηπαντελή.

«Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι δικό μου παιδί, έχει διαπρέψει στο εξωτερικό. Η Σοφία Χατζηπαντελή το παίζει Φρίντα Κάλο, αλλά είναι η… Φρύδια Κάλο.

Ο Γιωργάκης ο Καράβας είναι φοβερός, τον λέω “Γιωργάκη”, γιατί θεωρώ πως είναι ακόμα ένα μικρό παιδί. Η Βίκυ Καγιά είναι μια χαρά, παρόλο που έρχεται από ένα 5% από τη προηγούμενη εκπομπή, αλλά είναι ικανή. Της ανήκει η θέση», είπε κλείνοντας.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε επίσης και για το νέο κύκλο του My Style Rocks.

«Θα είμαι μαζί τους, έχω αυτή τη συμφωνία και δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα ξεκινήσουμε τον Ιανουάριο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα συμμετάσχει τελικά, στον διαγωνισμό μοντέλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είδα ότι δεν είμαι και τόσο απαραίτητος κι είπα ότι δεν είναι καλό για εμένα. Δεν μου αρέσει να αρνούμαι ωραίες προτάσεις, γι’ αυτό συζήτησα», εξήγησε.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.