ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Τσιντικίδου: «Έφαγα κλωτσιές από συνάδελφο για να μη βγω δίπλα στον σχεδιαστή»

«Δεν λέω την ηλικία μου, γιατί δεν μου αρέσει ο ήχος του αριθμού»

Μ.Τσιντικίδου: «Έφαγα κλωτσιές από συνάδελφο για να μη βγω δίπλα στον σχεδιαστή»

Η Μαρίνα Τσιντικίδου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο modeling, στην απόφασή της να μην κάνει οικογένεια, αλλά και στον εμμονικό hater που της έστελνε φριχτά μηνύματα.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου αποκάλυψε πως έβγαλε χρήματα από το modeling, ωστόσο δεν ήξερε πως να τα διαχειριστεί, ενώ αναφέρθηκε στις πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στο χώρο.

«Στο modeling έφαγα κλωτσιές από συνάδελφο για να μη βγω δίπλα στον σχεδιαστή στο φινάλε της επίδειξης», αποκάλυψε η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Θαυμαστής της έστειλε ένα φορτηγό γεμάτο χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ είχε και εμμονικό hater, ο οποίος της έστελνε υβριστικά μηνύματα.

«Δεν θεωρώ ταμπού να λέμε την ηλικία μας. Δεν λέω την ηλικία μου, γιατί δεν μου αρέσει ο ήχος του αριθμού», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρίνα Τσιντικίδου δήλωσε πως δεν έκανε οικογένεια από επιλογή, ενώ αποκάλυψε πως έχει κάνει κατινιές και έχει ψάξει κινητό συντρόφου της. Βέβαια, αυτά που βρήκε δεν της άρεσαν καθόλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.