ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μέγκι Ντρίο: «Με έβριζαν στα φανάρια και έλεγαν ότι μου άξιζε αυτό που έπαθα»

«Η Έλενα Γαλύφα δεν έχει ιδέα από μόδα, θεωρώ ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει, την θεωρώ αδιάφορη»

Μέγκι Ντρίο: «Με έβριζαν στα φανάρια και έλεγαν ότι μου άξιζε αυτό που έπαθα»

Η Μέγκι Ντρίο, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για τις απώλειες της μητέρας και της γιαγιάς της, αλλά και τις αντιδράσεις που λάμβανε από τον κόσμο.

«Μετά την μητέρα μου έχασα και την γιαγιά μου. Τα έχω βάψει μαύρα και δεν μπορώ να τα ξεβγάλω. Με σταματούσαν στα φανάρια όταν έβγαλα τα μαύρα και με έβριζαν. Κάποιοι μου έλεγαν καλά να πάθω και ότι μου άξιζε», ανέφερε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το GNTM, η Μέγκι Ντρίο ανέφερε: «Ο Μπράτης δεν νομίζω να λείψει, ο Σκουλός θα λείψει. Η Έλενα Γαλύφα δεν έχει ιδέα από μόδα, θεωρώ ότι του χρόνου δεν θα υπάρχει, την θεωρώ αδιάφορη. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν μου ταιριάζει στο κόνσεπτ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.