ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ναόμι Κάμπελ: Oι followers της την «κατηγορούν» για αποτυχημένο photoshop

«Συρρίκνωσε το κεφάλι της, πείραξε τη μύτη και το σαγόνι της και φώτισε υπερβολικά τις φωτογραφίες» λέει followers της

Ναόμι Κάμπελ: Oι followers της την «κατηγορούν» για αποτυχημένο photoshop

Η Ναόμι Κάμπελ κατηγορήθηκε για αποτυχημένο photoshop, αφού οι followers της παρατήρησαν εντυπωσιακές διαφορές μεταξύ των φωτογραφιών της στο κόκκινο χαλί στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ, σε σχέση με την εικόνα που δημοσίευσε στο Instagram.

Το 52χρονο σούπερ μόντελ εντυπωσίασε με ένα περίτεχνο ελληνικό φόρεμα στο πάρτι και ανέβασε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – αλλά οι θαυμαστές της γρήγορα παρατήρησαν διαφορές μεταξύ των αρχικών φωτογραφιών και της ανάρτησής της.

Οι followers της στην αρχική της ανάρτηση και στη συγκριτική του blogger CelebFace την κατηγόρησαν ότι «συρρίκνωσε το κεφάλι και τη μύτη της» και έκανε «ρετούς στο σαγόνι της», καθώς και ότι φωτίζει εντυπωσιακά την εικόνα.

Ένας έγραψε: «Το ρετουσάρισμα στο σαγόνι της φαίνεται τόσο περίεργο που το αμοντάριστο είναι πολύ καλύτερο», ενώ ένας δεύτερος έγραψε: «Είναι τέλεια, αυτό είναι τόσο περιττό. Έχει ήδη μια πανέμορφη μύτη όπως ακριβώς είναι».

Ένας άλλος σχολίασε: «Παρακαλώ διαγράψτε την πρώτη φωτογραφία, δείχνετε καταπληκτική χωρίς photoshop! Δεν χρειάζεται να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου!» ενώ άλλος σχολίασε: «Η 1η φωτογραφία είναι η χειρότερη φωτογραφία με photoshop που έχω δει ποτέ».

Δείτε τις φωτογραφίες Naomi_Exof

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.