ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Βασίλειος Κωστέτσος «τέλειωσε» με μία φράση τη Βίκυ Καγιά: «Παίζει τον ρόλο της trash παρουσιάστριας»

«Ευτυχώς δεν μου έγινε πρόταση για το GNTM και την γλίτωσα»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος «τέλειωσε» με μία φράση τη Βίκυ Καγιά: «Παίζει τον ρόλο της trash παρουσιάστριας»

Για την πρόταση που… δεν δέχθηκε από το GNTM αλλά και την Βίκυ Καγιά μίλησε ο Βασίλειος Κωστέτσος με λόγο αιχμηρό όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία μεταδόθηκε στο κανάλι Astra το απόγευμα της Κυριακής.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Ειδικότερα, ο Βασίλειος Κωστέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μέσα από το GNTM η Βίκυ Καγιά μπήκε σε ένα τριπάκι και αυτή, αναγκαστικό, το οποίο συμβαίνει όταν πληρώνεσαι πάρα πολύ καλά και μια παραγωγή σε βάζει να παίζεις έναν ρόλο. Έπαιξε έναν ρόλο και αυτή την φορά δεν ήταν του μοντέλου, που έκανε με επιτυχία Ήταν ο ρόλος μιας παρουσιάστριας στην ουσία trash. Γιατί αν αφαιρέσουμε από αυτή την εκπομπή την παρουσιάστρια και έναν δύο από την επιτροπή, την όποια καριέρα έχουν κάνει και είναι κάπως πιο σημαντική, όλο το υπόλοιπο της εκπομπής αυτής είναι μια trashίλα. Είναι μια εκπομπή που θα μπορούσε να την λέγαμε trash παλιότερα».

«Ευτυχώς δεν μου έγινε η πρόταση και την γλίτωσα! Γιατί δεν ξέρω αν θα ήταν καλό στην καριέρα που έχω κάνει μέχρι τώρα να ξεφτιλιστώ έτσι».

#038;feature=emb_title
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευτυχώς ο Θεός με βοήθησε και δεν έγινε μια τέτοια πρόταση σε μένα. Δεν το χαρακτηρίζω εγώ trash, είναι. Αυτά που βλέπαμε και έκανε με επιτυχία η Αννίτα, που τους έφερνε στην εκπομπή και ξεφτιλίζονταν , το ίδιο γίνεται και σε αυτή την εκπομπή. Δεν είναι κάτι διαφορετικό, μην τρελαθούμε» συμπλήρωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.