ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έδωσε μυστική συναυλία για να εμψυχώσει τους παίκτες της Αγγλίας

Η αναμέτρηση Αγγλία-Γαλλία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

Μουντιάλ: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έδωσε μυστική συναυλία για να εμψυχώσει τους παίκτες της Αγγλίας

Η Αγγλία ετοιμάζεται για τα προημιτελικά του Μουντιάλ, με τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας να δέχονται και τη… βοήθεια του Ρόμπι Γουίλιαμς, ενόψει του αγώνα με τη Γαλλία.

Ο διάσημος Άγγλος τραγουδιστής, ο οποίος θα έρθει και στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2023 για το Rockwave Festival, βρέθηκε στο Κατάρ για να τραγουδήσει στο Μουντιάλ 2022 και η αγγλική ομοσπονδία βρήκε την ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσει και για το καλό των παικτών της.

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Telegraph, ο Γουίλιαμς έδωσε μία ειδική συναυλία για τους παίκτες και τα μέλη της αγγλικής αποστολής στο Κατάρ, για να διατηρήσει τη διάθεσή της ανεβασμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναμέτρηση Αγγλία – Γαλλία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (10/12, 21:00) και οι Άγγλοι θα βρεθούν στο γήπεδο με… μουσικό μπουστάρισμα από τον Ρόμπι Γουίλιαμς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.