Μπιγιόνσε: Επιστρέφει έπειτα από 6 χρόνια με μία παγκόσμια περιοδεία

Όλες οι λεπτομέρειες για την περιοδεία

Μπιγιόνσε: Επιστρέφει έπειτα από 6 χρόνια με μία παγκόσμια περιοδεία

Η Μπιγιόνσε ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ότι επιστρέφει με μια παγκόσμια περιοδεία με τίτλο ”Renaissance”.

Η ίδια μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και τις live εμφανίσεις της, έπειτα από 6 χρόνια απουσίας από τη σκηνή και τη δισκογραφία.

Οι λεπτομέρειες για την περιοδεία

Η «βασίλισσα» της R&B θα ξεκινήσει την ευρωπαική της περιοδεία στις 10 Μαΐου στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης και στη συνέχεια Βρυξέλλες, Παρίσι, Βαρκελώνη, Μασσαλία, Κολωνία, Αμστερντάμ, Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Βαρσοβία, και Ηνωμένο Βασίλειο.

Από τις 7 Ιουλίου η περιοδεία της θα «μεταφερθεί» στην Βόρεια Αμερική με πρώτη στάση το Τορόντο και θα ολοκληρωθεί στη σκηνή του «Caesars Superdome» της Νέας Ορλεάνης στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η τελευταία περιοδεία της ήταν το 2018 με περισσότερα από 300.000 εισιτήρια μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέρει ο Guardian. Τα εισιτήρια της πολυαναμενόμενης περιοδείας θα διατίθενται από την επίσημη ιστοσελίδα της διάσημης τραγουδίστριας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση «πήραν φωτιά» με τους περισσότερους φαν της να αναφέρουν πως αυτό ήταν ένα νέο που άλλαξε τον κόσμο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.