ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μπιγιονσέ: Χόρεψε μαζί με την 11χρονη κόρη της στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν (βίντεο)

Μητέρα και κόρη έβαλαν «φωτιά» στη σκηνή

Μπιγιονσέ: Χόρεψε μαζί με την 11χρονη κόρη της στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκαν (βίντεο)

Η Μπιγιονσέ, τραγούδησε ενώπιον 80.000 θεατών στο «Stade de France» και προσέφερε ένα μοναδικό σόου που όλοι θα θυμούνται για καιρό.

Μάλιστα, όταν ερμήνευσε το «My Power» στη σκηνή ανέβηκε η κόρη της, Μπλου Ίβι.

Ντυμένη με αστραφτερά ρούχα σαν της μητέρας της, η 11χρονη συνόδευσε την τραγουδίστρια στη χορογραφία και το κοινό την καταχειροκρότησε.

Αρκετά βίντεο από τον χορό της Μπλου Ίβι κυκλοφόρησαν στο Twitter και έγιναν viral, με αρκετούς να γράφουν ότι θα ήθελαν να τη δουν και στην υπόλοιπη περιοδεία, την «Renaissance Tour».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.