ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπορείτε να βρείτε το κρυμμένο ντέφι της χορεύτριας; (φωτό)

Αυτή η ψευδαίσθηση είναι βέβαιο ότι θα δοκιμάσει τις παρατηρητικές σας ικανότητες

Μπορείτε να βρείτε το κρυμμένο ντέφι της χορεύτριας; (φωτό)

Ακόμα κι αν είστε λάτρης των κουίζ και των σπαζοκεφαλιών, πρέπει να παραδεχτείτε πως τα περισσότερα είναι ιδιαίτερα δύσκολα εκτός από διασκεδαστικά.

Η τελευταία πρόκληση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μεταξύ των λάτρεων των γρίφων και των οπτικών ψευδαισθήσεων είναι βέβαιο ότι θα δοκιμάσει τις παρατηρητικές σας ικανότητες.

Το ζητούμενο είναι απλό: Βρείτε το κρυμμένο ντέφι της χορεύτριας που απεικονίζεται. Φυσικά δεν είναι εύκολο να εντοπίσετε το μουσικό όργανο μόλις δείτε την εικόνα, πόσω μάλλον να το βρείτε μέσα σε επτά δευτερόλεπτα.

Ρυθμίστε το χρονόμετρό σας και δώστε του μια ευκαιρία. Καλή τύχη, μπορεί να τη χρειαστείτε.

Εάν είστε από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να βρουν το ντέφι με την πρώτη ματιά, τότε θερμά συγχαρητήρια, σίγουρα σας αξίζει δικαιωματικά να το παινευτείτε.

Μην ανησυχείτε, ωστόσο, αν δυσκολευτήκατε, καθώς έχετε ακόμα μια ευκαιρία. Υπάρχει επίσης μια υπόδειξη που μπορεί να σας βοηθήσει.

Αν θέλετε να ολοκληρώσετε την πρόκληση χωρίς βοήθεια, σταματήστε να κατεβαίνετε πιο κάτω στο άρθρο. Για όλους τους άλλους: το ντέφι είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε.

Το βρήκατε; Εάν όχι, κάντε κύλιση για την απάντηση. Το ντέφι είναι κρυμμένο μέσα στη ζώνη του φορέματος της χορεύτριας, όπως τονίζεται στην επόμενη φωτογραφία.

Όπως είπαμε, ο γρίφος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, καθώς ο σχεδιαστής έχει ενισχύσει την πρόκληση χρησιμοποιώντας παρόμοια χρώματα για τα ρούχα και το σκηνικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.