ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπορούν να το φτάσουν στα άκρα: Τα δύο ζώδια που έχουν τα πιο έντονα ξεσπάσματα

Μπορεί να μην ελέγχουν καν τον θυμό τους και όσα λένε εκείνη την στιγμή

Μπορούν να το φτάσουν στα άκρα: Τα δύο ζώδια που έχουν τα πιο έντονα ξεσπάσματα

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια τα οποία αν αποφασίσουν να μιλήσουν σημαίνει ότι θα έχουν πραγματικά πολύ έντονα ξεσπάσματα.

Αυτό αποτελεί μία πάρα πολύ τρομακτική κατάσταση πάνω από όλα για τους ανθρώπους που έχουν δίπλα τους, ενώ παράλληλα και για τους ίδιους που μπορεί να μην ελέγχουν καν τον θυμό τους και όσα λένε εκείνη την στιγμή.

Το περιβάλλον τους φυσικά και πρέπει να έχει κατανόηση, παράλληλα όμως σίγουρα σε κάθε σχέση στη ζωή μας υπάρχουν και πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια, ώστε να μην καταπατώνται.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια που έχουν τα πιο έντονα ξεσπάσματα όλων:

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι ζώδια αρκετά ήρεμα και ενοχικά που με το παραμικρό καταλογίζουν ευθύνες στους εαυτούς τους και τους θεωρούν υπεύθυνους για κάθε κακό στον κόσμο. Γενικότερα δεν έχουν πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και έτσι νοιώθουν πάντα ότι πρέπει να νοιώθουν και τυχεροί που έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο είτε σε φιλικό είτε σε ερωτικό επίπεδο.

Αυτό κάθε άλλο παρά σωστό είναι, με αποτέλεσμα σε μερικές χρονικές στιγμές που υπάρχει εκνευρισμός και ένα πιο τεταμένο κλίμα, να τα πιάνει μία περίσσεια αυτοπεποίθηση και ανάγκη να επιβληθούν και αυτό νομίζουν ότι θα το καταφέρουν αν και μόνο κάνουν ένα έντονο και τρομακτικό ξέσπασμα.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ζώδια που γενικότερα τους αρέσει να έχουν το πάνω χέρι στις σχέσεις τους και θέλουν πάρα πολύ να έχουν τον έλεγχο στα πάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουν πολλή αυτοπεποίθηση και πολλές φορές θεωρούν ότι αν ξεσπάσουν με έντονο τρόπο, μπορούν υπό μία έννοια και να επιβληθούν στον συνομιλητή τους. Αυτό φυσικά είναι κάθε άλλο παρά σωστό, αφού πολλές φορές δημιουργούν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.