ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ολόγυμνη στο κρεβάτι και προκαλεί «απανωτά εγκεφαλικά» (φώτο)

Η 40χρονη σταρ «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων για ακόμη μία φορά

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ολόγυμνη στο κρεβάτι και προκαλεί «απανωτά εγκεφαλικά» (φώτο)

Για ακόμη μία φορά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, «μαγνήτισε» τα βλέμματα όλων με την «καυτή» ανάρτησή της στο Twitter.

Ειδικότερα, η 40χρονη σταρ, εμφανίζεται ξαπλωμένη γυμνή στο κρεβάτι, να κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό, καλύπτοντας ορισμένα σημεία του σώματός της, προκαλώντας «εγκεφαλικά».

Αυτό, που σόκαρε τους followers της, ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία και η οποία έγραφε: “I have a premiere for a movie this week ‘THE LEGISLATIVE ACT OF MY P@@SY’!”.

https://twitter.com/britneyspears/status/1582529873603534850

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετοί εκ των φανς της εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κατάστασή της, λέγοντας μεταξύ άλλων “σταμάτα σε παρακαλώ”, ωστόσο, άλλοι την υπερασπίστηκαν, καθώς υποστήριξαν πως είναι δικαίωμά της να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.