Τι είπε για τον Κώστα Πηλαδάκη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τρίτης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, αλλά και στον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη.

«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δε λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνουν κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο. Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε και μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί.

Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία αποκάλυψε ότι έχει ένα πρόβλημα με το στομάχι της και κανονικά δεν έπρεπε να τρώει καρύδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για τον Κώστα Πηλαδάκη, το μοντέλο είπε πως ένιωσε έκπληξη όταν είδε το μήνυμά του στο έπαθλο επικοινωνίας, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν του αρέσει η έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.