
Ο Νίκος Βερλέκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή, αλλά και στις ιδιοτροπίες που έχει αντιμετωπίσει σε συνεργασίες του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Βερλέκης εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «με ενδιέφερε περισσότερο η ζωή μου και η καριέρα ερχόταν σαν δεύτερη. Δεν την κυνήγησα πάρα πολύ είναι η αλήθεια. Δεν την κυνήγησα και δεν ήρθε αυτή η μεγάλη καριέρα που ίσως κάποιοι άλλοι θα περίμεναν από μένα και όχι εγώ. Υπάρχουν πολλοί που με ρωτάνε γιατί δεν έχω κάνει την καριέρα που ίσως, λένε, μου άξιζε. Από κει και πέρα πράγματα που έχω ονειρευτεί, δεν έχουν έρθει και μπορεί να μην έρθουν και ποτέ. Δεν χάλασε και ο κόσμος».
«Παλαιότερα υπήρχε μπούλινγκ από τους σκηνοθέτες προς τους ηθοποιούς, πολύ μεγάλο. Όπως και από τους πρωταγωνιστές. Από ορισμένους, όχι απ’ όλους. Υπήρχε σκηνοθέτης που περνούσε και μύριζε τις μασχάλες των ηθοποιών για να δει ποιος είναι καθαρός και ποιος δεν είναι».
«Μπροστά σε όλους και επάνω στη σκηνή, το έχω δει αυτό. Οι ηθοποιοί όμως δεν αντιδρούσαν γιατί οι δουλειές ήταν λίγες, υπήρχε ένας πολύ μεγάλος σεβασμός και φόβος για τους πρωταγωνιστές. Ασφαλώς και καλώς άλλαξε όλο αυτό, ίσως και να μην άλλαξε και όσο πρέπει ακόμα. Γίνονται κάποια μπούλινγκ ακόμα» συμπλήρωσε ο Νίκος Βερλέκης στη νέα του συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Κώστα Τσουρού στο Μεγάλο Κανάλι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.