ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Στο Survivor έψαχνα για αποφάγια – Έχω φάει από σκουπίδια»

«Με έχει δαγκώσει ποντίκι»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Στο Survivor έψαχνα για αποφάγια – Έχω φάει από σκουπίδια»

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατά τη διάρκεια συνέντευξής της μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία που βίωσε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο τους τελευταίους μήνες.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ευγνώμων, γιατί ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, από όλες τις απόψεις. Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα και αναθεώρησα πολλά στη ζωή μου».

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα στον Αγιο Δομίνικο και το Survivor, αφού η ίδια αντιμετώπισε πολλές αντίξοες συνθήκες.

«Ήμουν δύο ώρες κάτω από τη βροχή, όρθια, έχω φάει από σκουπίδια, έχω ψάξει στο χώμα μήπως βρω αποφάγια, με έχει δαγκώσει ποντίκι… Ωστόσο, δέθηκα υπερβολικά με ανθρώπους σε πάρα πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σε κάποιο αγώνισμα έφτασα στο σημείο να κλάψω με λυγμούς, γιατί δεν είχα άλλο κουράγιο να συνεχίσω, όμως ξεπέρασα τον εαυτό μου».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, πάντως, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο παιχνίδι επιβίωσης με τον λόγο και τον χαρακτήρα της καθώς δεν προκαλούσε εντάσεις και παρουσίασε ένα ωραίο προφίλ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

. Όσον αφορά τα προσωπικά της, τέλος, είναι στην καλύτερή της φάση αφού συγκατοικεί με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, που τη στηρίζει σε κάθε της επιλογή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.